Telefonų modeliai > Sony Ericsson

padekit zmones lbj lbj rejke pagalbos neisejna man

<< < (3/3)

soulgod:

--- Citata iš: Wyshniukas  Gruodžio 08, 2007, 12:55 ---soulgod tai imkis priemonių, padėk shwede, ko čia dar burbi "kad niekas jam nepadės". Esi lietuvis (gal), esi lietuviškame forume ir nieko naudingo (be nuorodos) neparašei, tai tik pasirodei kad esi tikras lietuvis :P

--- Baigti citatą ---

nu as megejes pirma paieskoti pvz kaip google visa isnarsyti o po to klausti.
ir dar man patinka lietuviai del to kad zmogus klausia padeti o cia zmones raso koks jos skype lytis ir t.t (offtopic)

tavo telefonui usb driveriai
http://forums.se-nse.net/index.php?automodule=downloads&showfile=262
turesi uzsiregistruoti kad galetum siustis

jei pasiskeks pasijungti per xs++ pamatysi tuos savo cid kokie yra ir parasyk cia

Wyshniukas:
W810_Signed_USB.rar - tos pačios tvarkyklės kurias nurodė soulgod, iš tos pačios nuorodos.
http://www.talpink.lt/files/401282

soulgod nemanau kad tvarkyklės kuo padės jeigu vieną telefoną išeina sujungti su programa, o kito ne, turint omeny kad tokie patys modeliai.

Aš labiau linkęs manyt kad vis dėlto sertifikatas gali būti BROWN :-\

shwede:

--- Citata iš: Wyshniukas  Gruodžio 08, 2007, 12:55 ---shwede gal pas tave CID50 (o pas drauga CID49), todėl ir FAR pakimba, nes SEFP ar kitas įskiepas tiesiog dar neištobulintas, manau verta būtų paieškot naujos versijos įskiepio. Beto, Yra dar galimybė kad pas tave sertifikatas yra ne RED, o BROWN, kas reikštų kad nelabai ką ir gali padaryt su telefonu, nebent pakeist. Kaip tai padaryt tikrai neklausk manęs, nes žinau tik kaip su CID36 susitvarkyt. Beje, gal galėtum naujai tą klaidos nuorodą (talpink.lt) įkelt, nes man tuščią langą atidaro. Bandyk pasinaudok www.ipix.lt paslaugomis paveiksliuko įkėlimui.

soulgod tai imkis priemonių, padėk shwede, ko čia dar burbi "kad niekas jam nepadės". Esi lietuvis (gal), esi lietuviškame forume ir nieko naudingo (be nuorodos) neparašei, tai tik pasirodei kad esi tikras lietuvis :P

--- Baigti citatą ---

wa toki eror gaunu as

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją