Telefonų modeliai > Nokia
Generavimo kodai!
Wyshniukas:
--- Citata iš: domas22 Liepos 01, 2006, 22:46 ---gal zinai kiek kartu galima yvesti koda?
--- Baigti citatą ---
3 kartus lyg...man atrodo jokio tu BB5 generatoriaus neturi ir tik skiedi :)
domas22:
na negaliu tau yrodyti tikrai duok imei ir sugeneruosiu jai nori galbut tiks. kol as nepatikrinsiu jo niekur neykelsiu :-X
Wyshniukas:
--- Citata iš: domas22 Liepos 01, 2006, 22:59 ---na negaliu tau yrodyti tikrai duok imei ir sugeneruosiu jai nori galbut tiks. kol as nepatikrinsiu jo niekur neykelsiu :-X
--- Baigti citatą ---
Parasysiu i UK kad atsiustu keleta 6630 IMEI....o tau gaila tuo software pasidalint ar kas tau cia yra? O gal tu cia jau paskui lt zadi imti uz tuos kodus?
domas22:
Ne lt tikrai neimsiu man tiktai ydomu ar sis calc ka gali ar cia tik apgaule ar ieskoti toliau.As net is to negyvenu mano spec kita o hobi internetas ieskau to, ko ir visi jus man tai tik malonumas.Atsiusk imei ir tinkla prie kurio priristas 8)
KT819GM:
Apgaule, geriau nevedziokit ... jei kam ydomu yra 10000 imei ir kodu listas is Vodafone uk, ten veikiantys kodai, tad galite pabandyti paieskoti ar jusiskis yra, taciau jei privedziosit 5 kartus, po to kaip ir nebeiseis per koda risti ...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją