Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: FW perrašymas naudojantis XS++ 3.x
<< < (5/84) > >>
lg:
Atsibosiu  :) Reiktu K750i MAIN/FS/Customize
EROM CID: 49
EROM Color: Brown
Aciu  ;)
Creativs:
Dar toks klausimas...
Ar atsinaujinus gal garsas nebepastringa nes dabar kartais ant mano w810i pastringa garsas...
Wyshniukas:

--- Citata iš: Creativs  Gruodžio 26, 2007, 14:51 ---Dar toks klausimas...
Ar atsinaujinus gal garsas nebepastringa nes dabar kartais ant mano w810i pastringa garsas...

--- Baigti citatą ---

Gal tavo FW bug'ą turi kokį arba atmintis telefono perpildyta ir nesusidoroja su nuskaitymu. Manau naujose versijose toks bug'as tikrai sutvarkytas turėtų būti. Pasižiūrėk kokia FW versija pas tave. Jeigu ne viena iš naujausių, tai gali pabandyti su SEUS atsinaujinti, vietoj to kad su XS++ perrašinėti.

--- Citata iš: lg  Gruodžio 24, 2007, 13:10 ---Reiktu K750i MAIN/FS/Customize
EROM CID: 49
EROM Color: Brown

--- Baigti citatą ---

Tiesą pasakius neturiu BROWN ir nelabai radau savo šaltiny parsisiųsti. Manau reikėtų galvot apie BROWN į RED padarymą, jei tik įmanoma su DCU-60.
bugatis:
Truputi ne i tema bet nebus tokiu nesamoniu man atnaujinant su SEUS kaip neuzsikraunantis "please wait" arba uzsirakins telefonas prie kito tinklo, arba iswis neisijungs o blogiausiu atweju lt kalba dings?... aisku turiu omeny jei wiska gera atnaujinsiu mineta programa
Wyshniukas:
Jeigu atnaujinsi su SEUS, neturėtų būti jokių problemų ką minėjai, gal tik dėl užsirakinimo. Nežinia kaip tavo telefonas būvo atrištas, bet jei patch'o būdu, tai jis vėl prisiriš.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją