Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: FW perrašymas naudojantis XS++ 3.x
Miscreated:
--- Citata iš: hulikas Sausio 11, 2008, 21:17 ---tikrai geras aprasymas viska dariau kaip parasyta ir susitvarkiau savo w810i dabar jis kaip naujas labai dekui tam kas parase se tema :D
--- Baigti citatą ---
Ir aš tvarkiau pagal šitą aprašymą.. :)
palelekas:
Kame diela kad kai perasai # W800 R1BD001 CID36 RED idededi bite suvedi pin rodo kreipkite i operatoriu ar panasiai ..kame diela???ir is kur daugiua gaut R1BD001
Wyshniukas:
--- Citata iš: palelekas Sausio 17, 2008, 21:42 ---Kame diela kad kai perasai # W800 R1BD001 CID36 RED idededi bite suvedi pin rodo kreipkite i operatoriu ar panasiai ..kame diela???ir is kur daugiua gaut R1BD001
--- Baigti citatą ---
O Customize/Finalize padarei iš "FW Perrašymas" 7-8 punkto? Nes spėju rodo "Konfiguravimo klaida, kreipkitės į operatorių".
palelekas:
Okas jei nepadarei?ka tada daryt?beto pass man cdi36
Wyshniukas:
--- Citata iš: palelekas Sausio 17, 2008, 22:08 ---Okas jei nepadarei?ka tada daryt?
--- Baigti citatą ---
Aš tau jau užuominą daviau kad Customize padarytum, tai kokie dar čia gali klausimai "ką tada daryt?" kilti. Daryk kuo greičiau Customize ir viskas.
* Pažymėkite varnelę ant "Customize File System", pasirink W800 modelį ir EMEA_1 variantą, pažymėk "Don't upload SE WAP links" ir paspauskite Flash.
P.S. Galėtum kitą kartą atidžiau instrukciją perskaityt, o tai dabar pramiegojai kelis punktus. Beto, failai yra geri ir net su Customize, taip kad tokios problemos kokią dabar turi, net neturėjo būt. Pasikartosiu dar kartą, pramiegojai beskaitydamas aprašymą.