Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: FW perrašymas naudojantis XS++ 3.x
robertita11:
ir dar 1 klausimas.ai skaiciau instrukcija,buwo mazas pastebejimas jog paweikslelyje viename ten kur jau sudeti tie fw,fs,ir customize fw ir fs failai buvo .bin ,o as pas sawe tokiu nerandu.wakar viska isbandziau,raso kad flash completed,bet nk nepasikejte :'(. kame problema?gal del to .bin?
Wyshniukas:
Tuo metu kai dariau aprašymą, naudojau pirmus pasitaikusius failus. Jeigu naudojai *.mbn *.fbn failus iš mano serverio nurodyto ir viską pagal aprašymą padarei, tai turėjo persirašyt FW...tik va man įdomu ko tu tikies kad pasikeis FW perrašius.
robertita11:
nu wa persirasiau fw ir.. noriu west pin koda ir nelejdze raso konfiguravimo klaida kreipkites i operatoriu ar paslaugu centra.ka daryt? :'( :'( :'(
Wyshniukas:
--- Citata iš: robertita11 Sausio 27, 2008, 11:18 ---nu wa persirasiau fw ir.. noriu west pin koda ir nelejdze raso konfiguravimo klaida kreipkites i operatoriu ar paslaugu centra.ka daryt? :'( :'( :'(
--- Baigti citatą ---
O Customize padarei bent jau? Aš manau gana aiškiai parašęs kad Customize būtinas. Tai yra 7 ir 8 punktas iš "FW Perrašymas" dalies. Ir nepamirštam atstatyt GDFS po Customize įrašymo.
robertita11:
as customize ir GDFS kopija atstacew wiska padarew,bet prisiriso man.ce durnas klausimas kajp suzinot prie kokio tinklo prisiriso,nes jej ejsiu pas meistrus ,paklaus.