Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
del fs ir fw
robertita11:
kuom jie skirias?(zalia esu ant tokiu dalyku). as noriu sawo se atstatyti wiska kajp ish gamyklos(i standartinius nustatymus),taj ka man daryt?softa perrasyt?pas mane cid 52 red
YOO:
taip, reikia perrasyt softa
Wyshniukas:
FS - File System
FW - Firmware
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6368.0.html
lauris47:
Nu profai nusisnekejot isvis perasyti softa :laugh: eini i menu settings pirma grafa ten master reset tada ir bus tau standartiniai gamykliniaia parametrai , bet patikek tas nieko tau naudingo neduos ...
YOO:
--- Citata iš: lauris47 Gruodžio 13, 2007, 17:09 ---Nu profai nusisnekejot isvis perasyti softa :laugh: eini i menu settings pirma grafa ten master reset tada ir bus tau standartiniai gamykliniaia parametrai , bet patikek tas nieko tau naudingo neduos ...
--- Baigti citatą ---
Ir nori pasakyt kad taip padarius atsiras visi gamykliniai paveiksliukai, melodijos ir t.t.... ??? Kazko tai abejoju, kad atstacius parametrus telefonas telefonas bus kaip is gamyklos....Siaip neaiskumas yra klausime...ar norima padaryt tik gamyklinius parametrus ar norima padaryt kad butu viskas kaip naujam telefe...bet as supratau kad nori kad butu kaip naujam telefe...taigis manau reiktu perrasyt softa... ::)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją