Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Kaip įrašyt/padaryt flash meniu?
(1/8) > >>
Raimis F1:
gal kas gali paaiskint man kaip ant z710i pakeist menu? Kokia programa naudot ir ka daugmaz daryt?nes niekur nera apie toky modeli!!!! be to mano ieit i telefono systema kai prijungiu kabely laikydamas c,nors viskas orginalu, bandziau su far programa ta netinka kiek suzinojau
bugatis:

--- Citata iš: Raimis F1  Gruodžio 13, 2007, 15:01 ---gal kas gali paaiskint man kaip ant z710i pakeist menu? Kokia programa naudot ir ka daugmaz daryt?nes niekur nera apie toky modeli!!!! be to mano ieit i telefono systema kai prijungiu kabely laikydamas c,nors viskas orginalu, bandziau su far programa ta netinka kiek suzinojau

--- Baigti citatą ---
wisi tie SE modeliai panasus, tik paziurek kad atitiktu cid wersija ir butu red sertifikatas daugiau ten nelb kas skiriasi
Snobas:
Sveiki, susidomejau kaip galeciau ikelti i savo telefona flash meniu, ziurejau cia forume kaip tai butu imanoma padaryti. jei galit numeskit kokia nuoroda, nes visai susipyniau tarp daugelio forumu  ;)
Creativs:
Ar yra koknors paprastesnis budas padaryti kad veiktu flash temos ant W810??? :-[ :-[ :-[
Sorry kad tiek klausiau, nezinau kur daugiau  ::)
Wyshniukas:
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=43

Gal kada prie progos išversiu tekstą, bet dabar teks tenkintuos tuo kas yra.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją