Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Kaip įrašyt/padaryt flash meniu? |
<< < (3/8) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata iš: bakuzinis Kovo 21, 2008, 18:58 ---ne, nukur reikia tas 7 temas isirasyt ten negalima pasirinkti mano tlf modelio Įrašyta: Kovas 21, 2008, 18:51man raso your phonenot supported tai ar man ta pati pabandyti daryti tik su naujasne XS versija nu ta XS++? --- Baigti citatą --- Jeigu naudojai programą iš nuorodos, nieko nuostabaus kad neveikė. Tos programos versija yra gana sena, todėl siųskis XS++ 3.1, turėtum rasti http://mobiles-lt.4shared.com prie SE - SOFTWARE. P.S. Kitą kartą paminėk kad pas tave K810 kad nereikėtų mums po tavo forumo įrašus knistis arba profilyje, skiltyje Tel.:, nurodyk turimą modelį. |
bakuzinis:
nuva db gerai isijungiu XS pasileidziu FSX poto spaudziu start ir kai baige ka tada daryt? ar tada uploud tos swf failus daryt? ir ka tada? |
Wyshniukas:
Šiek tiek aprašyme praleista info. XS++ programos kataloge sukuri files_to_upload, ten sukuri tada katalogus vienas kitame tokiu eiliškumu tpa/preset/system/desktop/flash ir į flash katalogą įkeli tą .swf failą, o .thm failą įsikeli į telefoną paprastai kaip eilinį failą. Kai sukūrei reikiamus katalogus, tada darai tą visą FSX skiltį ir turėtų gautis. |
bakuzinis:
VO kur zmogus ;) isirasiau tik daba niekaip nepavyksta man 8 punktas turiu swf faila ir ka su juo daryti? |
Wyshniukas:
Imi pavadinimas.thm failą, jį pervadini į pavadinimas.tar, tada išarchyvuoji, susirandi tą .xml failą, paredaguoji, išsaugai, suarchyvuoji viską atgal, pervadini iš .tar į .thm ir įsikeli į telefoną. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |