Telefonų modeliai > Motorola
motorola MPx200
Simply_Awake:
planuoju isigyt si windows smartphone. gal cia atsiras ji mynkiojusių žmonių? kokie ispūdžiai? ar verta ji imt?
Simply_Awake:
tai niex apie si device nieko nezinot? ar verta imt ji uz 450? vistik smartphone... ir svarbiausia ner kameros (nes as manau kad ji nereikalinga mobuose) :)
Wyshniukas:
Neteko dar su tokiu susidurt, bet manyciau vertas tokiu pinigu. Kortele palaiko iki 1GB, ekranas gana didelis, MP3 nepalaiko bet tai atstos wav, ir baterija galetu ilgiau dirbti. Pagal duomenis tai manyciau tektu kas para krauti ;D
Iceman:
Shiaip paziurejus paramertus ir kita, matosi kad neblogas telefonas uz tokia kaina ;). Lygtais tame telefone yra Windows Mobile Os, taciau software ir t.t. galima daugiau Symbian Os telefonams...Dar kiek pastebejau, tai baterija trumpai laiko (nei 100 h budejimo rezimu neistempia), papildoma atmintis dedasi...Be to, man asmeniskai atlenkiami telefonai nepatinka ::)
Simply_Awake:
mp3 jis palaiko ;D va isigijau ta aparata :) na ka windowsu\ai man tikrai labiau nei symbianas patiko :) atminties korta 32mb buwo.. mobilus kraunasi per mini usb jungti. seip lb jis man patiko :) svarbiausia be kameros :) ir kabeli su cd dave :D ka galiu pasakyt vertas demesio mobilus o kai ji isigijau lb pigiai tai isvis cool. dar didelis + man tai kad nera kameros, nes as isitikines kad kameroms mobiliuosiuose telefonuose tikrai nevieta :)