Telefonų modeliai > 6xxx
6680 softo
<< < (3/4) > >>
Xpress:

--- Citata iš: svaigulis  Sausio 03, 2008, 22:14 ---ziurekit... man is niekur nieko pradejo nebeskaityt sim kortos kartsis nuskaito bet po kokiu 15 min vel isijungia beryse aplinka kad tipo neideta sim. cia gali but del softo? ???

--- Baigti citatą ---
Jaigu atminties korta isimetes tai isimi atminties korta idedi sim ijungi telefona ir tik tada dek atminties kortele pas mane ant noskes taip budavo....2gb korta
gsmXXL:

--- Citata iš: svaigulis  Sausio 04, 2008, 16:01 ---ois kur galima butu gaut senesni softa ir irasyt? o paskui vel nauja igrusciau :biggrin:

--- Baigti citatą ---

Patarciau paciam nezemint softo, jeigu neturi su kuo ir dar apie tai neismanai. BB5 sw taip paprastai nesizemina, jeigu suzeminsi - uzmusi rageli ir tiek, nunesk meistrui sumokesi 20Lt. ir busi sutaupes pinigu ir laiko.
svaigulis:
dekui uz patarima bet vistiek nenusiskaito sako idekite  :-[ reiks nest i taisyklako lbnenoriu nes ukmergei lb plesia pinigus
smiriukas:

--- Citata iš: svaigulis  Sausio 05, 2008, 10:12 ---dekui uz patarima bet vistiek nenusiskaito sako idekite  :-[ reiks nest i taisyklako lbnenoriu nes ukmergei lb plesia pinigus

--- Baigti citatą ---
Jei labai plesia pinigus,bandyk klaust iskart kainos ir derekis,gal kanors nuderesi.. :)
svaigulis:
jau su vienu sukalbejau tai jis man garantavo kad cia softas grybauja arba kazkoks tai jautrumas padidejo. nu as ten nelabai supratau kai pavare bet sake daug nesumokesiu.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją