| Telefonų modeliai > 6xxx |
| 6680 softo |
| << < (3/4) > >> |
| Xpress:
--- Citata iš: svaigulis Sausio 03, 2008, 22:14 ---ziurekit... man is niekur nieko pradejo nebeskaityt sim kortos kartsis nuskaito bet po kokiu 15 min vel isijungia beryse aplinka kad tipo neideta sim. cia gali but del softo? ??? --- Baigti citatą --- Jaigu atminties korta isimetes tai isimi atminties korta idedi sim ijungi telefona ir tik tada dek atminties kortele pas mane ant noskes taip budavo....2gb korta |
| gsmXXL:
--- Citata iš: svaigulis Sausio 04, 2008, 16:01 ---ois kur galima butu gaut senesni softa ir irasyt? o paskui vel nauja igrusciau :biggrin: --- Baigti citatą --- Patarciau paciam nezemint softo, jeigu neturi su kuo ir dar apie tai neismanai. BB5 sw taip paprastai nesizemina, jeigu suzeminsi - uzmusi rageli ir tiek, nunesk meistrui sumokesi 20Lt. ir busi sutaupes pinigu ir laiko. |
| svaigulis:
dekui uz patarima bet vistiek nenusiskaito sako idekite :-[ reiks nest i taisyklako lbnenoriu nes ukmergei lb plesia pinigus |
| smiriukas:
--- Citata iš: svaigulis Sausio 05, 2008, 10:12 ---dekui uz patarima bet vistiek nenusiskaito sako idekite :-[ reiks nest i taisyklako lbnenoriu nes ukmergei lb plesia pinigus --- Baigti citatą --- Jei labai plesia pinigus,bandyk klaust iskart kainos ir derekis,gal kanors nuderesi.. :) |
| svaigulis:
jau su vienu sukalbejau tai jis man garantavo kad cia softas grybauja arba kazkoks tai jautrumas padidejo. nu as ten nelabai supratau kai pavare bet sake daug nesumokesiu. |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Kitas puslapis |
| Ankstesnis puslapis |