Telefonų modeliai > N Series
nokia n73 softo perasymas i n73me
<< < (3/4) > >>
zonis:

Vėl keisti į N73 regiono kodą.

As pakeiciau ta koda i normalu n73 bet tame ir yra esme kad su tuo kodu neina atnaujinti softa raso kad tai naujausia versija ir vsio tai gal kas zino kaip apgauti ta Nokia Software Updater kad suprastu kad pas mane senesne versija softo?
Wyshniukas:

--- Citata iš: zonis  Gruodžio 23, 2007, 10:56 --- As pakeiciau ta koda i normalu n73 bet tame ir yra esme kad su tuo kodu neina atnaujinti softa raso kad tai naujausia versija ir vsio tai gal kas zino kaip apgauti ta Nokia Software Updater kad suprastu kad pas mane senesne versija softo?

--- Baigti citatą ---

O tau nesiūlo "Reinstall" ?
zonis:
nesiulo bet pas mane lietuviskas tas softas Nokia Software Updater gal europine versija parsisiusti?
Įrašyta: Gruodis 23, 2007, 11:56va parsisiunciau angliska bet vistiek tas pats neduoda
McCaldin:
 ::) ko gero ir man reiks domėtis tuo perrašymu nes jau keios problemos iškilo  ::)
Wyshniukas:

--- Citata iš: zonis  Gruodžio 23, 2007, 12:09 ---nesiulo bet pas mane lietuviskas tas softas Nokia Software Updater gal europine versija parsisiusti?

--- Baigti citatą ---

Va kas ir keista kad nesiūlo, nes sakykim kituose forumuose (kurie taip pat nori downgrade) būna jiems pasirinkimas, gal tai priklauso nuo regiono kodo vis dėlto. Dabar tai net nežinau ką tau pasiūlyt, belieka laukti kol pasirodys nauja N73 FW ir tada downgrade daryt :-\ Nebent kas nors patvirtintų info kad su originaliu kabeliu galima perrašyt FW su NSS ir gal kokia naudinga info apie tai pasidalintų...
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją