Telefonų modeliai > Nokia

Problema su Micro sd atminties korta

<< < (3/4) > >>

winci:
Ką daryyyyt  :laugh: Na sakiau tau : per adapterį ir kortelių skaitytuvą prijunk prie kompo ir tuomet padaryk "FORMAT"  (formatas - FAT) - draugas pirko NOKIA 6300 - tas pats velnias su kortele 128 MB buvo. Kol negavo formato, tol "nepasikūrė". O dėl skaitytuvo - gal kas iš draugų kompe turi, jei ne - ryt bėgte į technikos krautuvę - ten tikrai rasi kokį veikiantį stacionarą ar nešiojamą kompą su SD skaitytuvu - įkiši savo SD ką nors pabūręs pardavėjui ir suformatuosi.

egiuxz:
As kai irkau,tai tiesiogiai prieme.

LauriXzas:
va krc prie laptopo buvau pajunges ta micro sd ...bandziau formatuot bet tipo raso: windows unable to complete formatting...kaip suprast? ::)

winci:
Suprask taip, kaip yra - nenuskaito pilnai tavo kortelės ir Windows'ai negali jos suformatuoti. Prieš kelias dienas mano 2 GB kortelės taip pat nenuskaitė per SD adapterį įkištą į kortelių skaitytuvą...sunerimau. Bet pasigriebiau kitą kortelių skaitytuvą ir viskas gerai buvo. O ir senąjį skaitytuviuką atgaivinau - kai kortelę (jau SD adapteryje) įkišu į skaitytuviuką, tai po jos apačia įkišu dantų krapštuko smaigaliuką - ji ten matyt truputį pasispaudžia prie kažkurio kontakto ir duomenis nuskaito, leidžia formatuoti jeigu reikia.  :laugh: Tai taip aš išsprendžiau šią problemą. Ar padės tau - nežinau ...  8)

tomukas15:
o iskur atsisiust ta uncloker programa ,siunceus is googles man nepaleidzia :'(

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją