Telefonų modeliai > Siemens

Ar jums gaila SIEMENS?

<< < (3/7) > >>

YOO:

--- Citata iš: egiuxz  Gruodžio 29, 2007, 20:21 ---
--- Citata iš: YOO  Gruodžio 29, 2007, 09:24 ---
--- Citata iš: egiuxz  Gruodžio 28, 2007, 16:57 ---
--- Citata iš: k1ng  Gruodžio 28, 2007, 13:53 ---Kai bankrutavo buvo gaila bet kai gavau k750i tai nebe gaila sudai tie siemensai buvo gerai kad bankrutavo turejau c75 suluzo per 3 menesius turejau cf75 suluzo per 1 menesi ir tt

--- Baigti citatą ---
Nepyk,bet tu tada kazkoks urvinis esi,kad telefu nemoki naudotis :-X.Mano mama eme m55 2004m pradzioj ir dar kuo pukiausiai veikia.Tiesa,karta 9as nesispaude,tai tik plokste pakeite,nes garantinis dar buvo. :police:

--- Baigti citatą ---
Matai 45 ir 55 serijos tai jie dar gan patvarus, bet va 65 ir 75 serijos, tai labai plokstes gleznos ir daznai gesdavo (zinoma ne be vartotoju pagalbos) nepataisomai :)

--- Baigti citatą ---
Nu ka as tada zinau.Mano CXV70 jau 2.5metu,o tik karta softas tebuvo parejas :P :P
Įrašyta: Gruodis 29, 2007, 20:20
--- Citata iš: k1ng  Gruodžio 29, 2007, 14:34 ---C75 TAI PATS APSIDAUZE O ANALOGA SU ZYRKLEMIS ISLUPAU NORS TELEFAS NAUJAS BUVO IS BITES SALONO NEZINAU KAS UZEJO  :D

--- Baigti citatą ---
Ne durnam daiktui technika :police:

--- Baigti citatą ---

ai tingiu gincytis ir pasakot.... siaip jei normaliai naudosi telefona tai jis ir laikys...jei nemetysi siemenso, tai jis tikrai laikys... bet noriu pasakyti, kad jie linke uzluzinet programiskai ir nuo smugio linke numirt.... na nebereikalo jau nera siemens...jiems jau ATA

egiuxz:
Tiek apie Siemens ir tezinai,jei nezinai,kad jei BenQ nebutu nupirkusi Siemens Mobile,tai dabar tureciau CX95.Siemens deja dar sekmingai gamina technika.Beto,kaip tik Siemens x45-x75 serijos NERA linkusios nuo smugio gest,nes taip kaip metomas maniskis CXV70 veikia,tai 3200 po keliu smugiu numirojo.Galiu patirtim pasakyt,kad Siemens yra kantresnis uz SE ar Nokia.O jei SW parejo,tai kelios minutes ir vel veikia.

grazhvee:
man tai siemens visiskai negaila nes jais nesinaudoju jie man nepriimtini..  :)

Brazas:
Man tai siemens negaila nes atleiskit uz pasakyma jie tikras "Š";D siaip mano mama jau trecius o gal ketwirtus metus naudoja M55 tai wiena karta softa reikejo perrasyt nes po neta landziojau ir pasigawo koki wirusiuka tai uzluzo;D neseniai isardes buwau nes garsiakalbis neweike pawaliau kontaktus dabar wiskas puikiai weikia:)

egiuxz:
Ir nori pasakyk,kad jei pats gali telefa pasitaisyt jisai yra s?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją