Telefonų modeliai > x6x

Siemens CX65 nebeveikia

<< < (3/5) > >>

bugatis:
egiuxz jis aiskiai pasake kad nelindo niekur, tiesiog dulkes wale :D o del to sawo siemensiuko labai nepergywenk.. ir taisyt nebelabai apsimoka, nes gali but jog twarkymas brangiau atseis nei pats telefas

egiuxz:
Bugati,buvo zodis ISRINKAU.

YOO:

--- Citata iš: bugatis  Sausio 08, 2008, 19:16 ---egiuxz jis aiskiai pasake kad nelindo niekur, tiesiog dulkes wale :D o del to sawo siemensiuko labai nepergywenk.. ir taisyt nebelabai apsimoka, nes gali but jog twarkymas brangiau atseis nei pats telefas

--- Baigti citatą ---
Beda ne kainoje taisymo, didesne beda kad ju jau neina pataisyt...o tas lindimas, tai tik sutapimas...nuo isardymo taip nepasidarys....

Rytauzinas:

--- Citata iš: Arunas_M  Sausio 04, 2008, 14:49 ---Sveiki,
gal kas numanote kas galejo nutikti Siemens cx65,neisijungia,buvau isrinkes,pravaliau dulkes (nes buvo nemazai) surinkau,paspaudi ijungti,isijungia porai sekundziu ir poto po truputi ekrano vaizdas isnyksta ir viskas,vel ijungus vel tas pats,uzdejus korpusa,kazkodel isvis neisijungia.
gal kam taip yra buve?

--- Baigti citatą ---

As toki buvau nupirkes papigiai tai uzteko jam FW perasyti... onofficial....

YOO:

--- Citata iš: Rytauzinas  Sausio 09, 2008, 15:07 ---
--- Citata iš: Arunas_M  Sausio 04, 2008, 14:49 ---Sveiki,
gal kas numanote kas galejo nutikti Siemens cx65,neisijungia,buvau isrinkes,pravaliau dulkes (nes buvo nemazai) surinkau,paspaudi ijungti,isijungia porai sekundziu ir poto po truputi ekrano vaizdas isnyksta ir viskas,vel ijungus vel tas pats,uzdejus korpusa,kazkodel isvis neisijungia.
gal kam taip yra buve?

--- Baigti citatą ---

As toki buvau nupirkes papigiai tai uzteko jam FW perasyti... onofficial....

--- Baigti citatą ---

Uztat as pries pasitikslinau ar palankscius ji isijungs...jei programinis butu tai palankstymas nepadetu ir jis neisijungtu.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją