Telefonų modeliai > DB2xxx |
***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27] |
<< < (67/70) > >> |
Denukas:
--- Citata iš: motomanas1 Vasario 28, 2009, 16:43 --- --- Citata iš: smiriukas Vasario 28, 2009, 13:20 --- --- Citata iš: Denukas Vasario 28, 2009, 12:50 ---Nu tai sakau, kad naudoju ne baltic ir pas mane padarius customize LT kalbayra ir viskas veikia. --- Baigti citatą --- Įdomiai čia. Aš kai įrašau į K810i ne BALTIC FS ir padarau BALTIC customize,tai man nebūna vis vien LT kalbos. --- Baigti citatą --- Db nea widuramziai kad butu stebuklai. Gal tau Denuk tiesiog nutrinta galune baltic. Nes teoriskai kaip tu sakai negali buti... --- Baigti citatą --- Vėl biški apie failų sistemas. Sony Ericsson leidžia failų sistemas skirtingiems regionams, Lietuva priklauso EMEA1 regionui, kuriame yra ne tik baltjos šalys, bet ir Lenkija, Rusija ir Ukraina. Taigi visai nebūtinas tas baltik užrašas ir kaži ar išvis SonyEricsson komanda taip užvadintų ši regioną, nes turim labai didelę kaimynę Rusija, kurios rinka daug didesnė už mūsiškę. |
smiriukas:
Aha,bet tai nekeičia esmės. Jeigu Tu į savo telefoną įrašysi IMEA2 (ar kokį kitokį,kuriame nėra iš anksto "suplanuota" lietuvių kalba) ir padarysi BALTIC CUSTOMIZĘ, tai vistiek neatsiras lietuvių kalba. Taip,kad darom išvadas: lietuvių kalba priklauso ir nuo customizės ir nuo FW. Nežinau, čia mes varom off topic, bet visgi reikia išsiaiškinti. ;D |
SplesH:
Turiu klausima: pas mane w660 R8BB001 ir kai yrasau viena elfu patcho faila .vkp man neysijungia telefas(padarius undopatch ysijungia) .. Ir taip jau 3 sykius.. Bandziau elfu failus siustis is skirtingu vietu - visvien tas pats.... |
Denukas:
--- Citata iš: SplesH Kovo 19, 2009, 18:59 ---Turiu klausima: pas mane w660 R8BB001 ir kai yrasau viena elfu patcho faila .vkp man neysijungia telefas(padarius undopatch ysijungia) .. Ir taip jau 3 sykius.. Bandziau elfu failus siustis is skirtingu vietu - visvien tas pats.... --- Baigti citatą --- Tai rašyk visus ir tada bandyk, kas iš to jei puse patcho sukepi, o kitos pusės nėra? |
motomanas1:
Kaip tiksliai ikelti elf'a, kad jis butu paleidziamas kartu su tlf. Zdz nereiktu kiekwiena karta jo ijungineti... :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |