Telefonų modeliai > DB2xxx

***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]

<< < (69/70) > >>

smiriukas:

--- Citata iš: romce  Gegužės 02, 2009, 22:11 ---ar veiktu elfai jei nera DYN_CONST.bin failo?

--- Baigti citatą ---
Manau, kad neveiktų.

Snake:
Sveiki, gal kas turite sleepmode su visais paveiksleliais ir galite duoti atsisiuntimo nuoroda?

kestas5:
 :( plyz padekit niekaip nsuprantu kaip padrayt kad veiktu elfai bandziau pasidaryt  pach rasiau su se tools tel  neveike baltas ekranas buvo skaiciau kaip pacint su far bet neina jokiu patch man su far yrasyti padekit jai nesunku gal kas sms man parasytu kaip tai padaryt nano nr 868361736  beja pas mane w810 cid49 red r4ae031

syrex:

--- Citata iš: kestas5  Birželio 20, 2009, 16:45 --- :( plyz padekit niekaip nsuprantu kaip padrayt kad veiktu elfai bandziau pasidaryt  pach rasiau su se tools tel  neveike baltas ekranas buvo skaiciau kaip pacint su far bet neina jokiu patch man su far yrasyti padekit jai nesunku gal kas sms man parasytu kaip tai padaryt nano nr 868361736  beja pas mane w810 cid49 red r4ae031

--- Baigti citatą ---
jeigu nematei yra tut kai naudotis far  http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,7513.0.html :)

[Gintas]:
Viska supratau cia,bet kai isirasau Elfpack.vkp po ijungimo ekranas mirksi baltai.Tenka perrasyti main.Kame reikalas? ???

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją