Telefonų modeliai > DB2xxx |
***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27] |
<< < (2/70) > >> |
bronius69:
--- Citata iš: Denukas Sausio 05, 2008, 16:20 ---Broniau koks pas tave telefas? Pas mane W800 R1BD001 cid49 red padarytas is k750, ir man ismeta kad library ir elfpackas "contains error" irasiu patcus telefass nebepasileidzia, todel padariau isvada kad sie patchai pritaikyti cid 36. --- Baigti citatą --- jokio neturiu dabar Įrašyta: Sausis 07, 2008, 15:24 --- Citata iš: smiriukas Sausio 07, 2008, 15:21 ---Kaip manot kas geriau ar elfai ar patch'ai? Ir išviso aš nlb susigaudau tuose elfuose :D ... --- Baigti citatą --- tai du nesuderinami dalykai...elfai tai tai tiesiok "programos" irasant patcha atsiranda ju palaikymas. |
smiriukas:
O ar apsimoka įrašinėti tuos elfus? Ar geriau likti prie paprastų patch? |
bronius69:
--- Citata iš: smiriukas Sausio 07, 2008, 15:29 ---O ar apsimoka įrašinėti tuos elfus? Ar geriau likti prie paprastų patch? --- Baigti citatą --- visiskai nieko nesupranti.Tavo zodziai man skamba taip:Ka geriau klausyt mp3 ar TIKTAI fotkinti su k750i.atsakymas paprastas kam daryt viena jai gali daryt abudu. Isesmes neapsimoka elfu turet dar nes nelabai ju dar yra.Nera ka lyginti su siemens. matai elfai tai paprasti failai taspats,irasius patcha atsiranda ju palaikymas ir gali juos atidaryti |
smiriukas:
Aš suprantu,kad galiu turėti abu vienu metu, bet pas mane ne ta sw versija, o pas mane senesne sw versija,kuriai sukurta gana daug patch'u, o norit turet elfus reikia naujesnes sw versijos... |
Wyshniukas:
O jus nenorit sujungt dvieju temu apie elf'us? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |