Telefonų modeliai > DB2xxx
***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]
bugatis:
--- Citata ---FileManager
Elfas leidziantis jums narsyti po visa telefono FS. Ijungia "Groti" mygt.
--- Baigti citatą ---
Sis elfas pas mane weikia nestabiliai kazkaip, paleidus ji ir nueinant i kaikuriuos FS folderius issijungia telefas ir lieka mirkciot tik ekrano apswietimas be jokio waizdo... dar apsidziaugiau kad kas blogiau nenutiko :D uzteko isimt baterija ir ja wel idet ir wisx susitwarke, bet antra kart sio elfo jau nebeleidau... ;D
Sneikius:
nu neveikia arba as nesuprantu ju esmes kaip jie turi veikti ?
smiriukas:
Denuk, labai ačiū už tclock failiuką... :)
Denukas:
--- Citata iš: bugatis Sausio 23, 2008, 12:33 ---
--- Citata ---FileManager
Elfas leidziantis jums narsyti po visa telefono FS. Ijungia "Groti" mygt.
--- Baigti citatą ---
Sis elfas pas mane weikia nestabiliai kazkaip, paleidus ji ir nueinant i kaikuriuos FS folderius issijungia telefas ir lieka mirkciot tik ekrano apswietimas be jokio waizdo... dar apsidziaugiau kad kas blogiau nenutiko :D uzteko isimt baterija ir ja wel idet ir wisx susitwarke, bet antra kart sio elfo jau nebeleidau... ;D
--- Baigti citatą ---
Jo pas mane irgi nestabiliai veikia, bugovas elfas, tikekimes kita versija bus kiek geresne.
--- Citata iš: Sneikius Sausio 23, 2008, 13:19 ---nu neveikia arba as nesuprantu ju esmes kaip jie turi veikti ?
--- Baigti citatą ---
O tu ELFpack'a isirasei? O isbandyt tiesiog parsisiunti koki BattClockMod 4.3 ir ziuri ar kasnors daros.
--- Citata iš: smiriukas Sausio 23, 2008, 13:57 ---Denuk, labai ačiū už tclock failiuką... :)
--- Baigti citatą ---
Ner uz ka. Gali bandyt pats modifikuot cfg gal dar sustresni fonta susirasi. :)
z520i:
Cia visiem ar tik man vienam neatidaro WinRar archyvu kur atsisiunciu?