Telefonų modeliai > DB2xxx
***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]
bugatis:
--- Citata ---#SystemTemp - visiskai naujas elfas.
--- Baigti citatą ---
man wienam jis neweikia? kiek suprantu mygtukas "groti" yra tas soninis mygtukas paleist arba sustabdyt walkman grotuwa budejimo rezimu, ar ne?
Įrašyta: 2008-01-24, 21:18:19Jei turit w810 siulau naudotis patchu telefo temperaturos paziurejimui telefone :) irasius patcha ja rodo paspaudus garso didinimo/mazinimo mygtuka sone, budejimo rezimu.
Isbandyta. Veikia. 8) prisegu minetaji patcha.
Denukas:
--- Citata iš: bugatis Sausio 24, 2008, 21:44 ---man wienam jis neweikia? kiek suprantu mygtukas "groti" yra tas soninis mygtukas paleist arba sustabdyt walkman grotuwa budejimo rezimu, ar ne?
Įrašyta: 2008-01-24, 21:18:19
--- Baigti citatą ---
Taip tai tas mygtukas pas mane ji paspaudus atsiranda uzrasas. Nzn kodel pas tave neveikia.
Miscreated:
Bugatis, su kokia programa rašeisi Elfpack? Nes man per SeTool2Lite su klaidom įrašo, o per FAR neišeina prisijungt telefono. Mano W810 CID49 R4EA031
bugatis:
Miscreated, naudojau SeTool2Lite man rasymo metu buwo ismete lentele tipo kazkas skiriasi, bet spaudziau wistiek testi ir isirase norm wiskas :) daugiau jokiu klaidu nebuwo
Seip manau tau klaida meta delto jog pas tawe yra patchas "total replace all grafics"..
Denukas:
--- Citata iš: bugatis Sausio 25, 2008, 13:26 ---Miscreated, naudojau SeTool2Lite man rasymo metu buwo ismete lentele tipo kazkas skiriasi, bet spaudziau wistiek testi ir isirase norm wiskas :) daugiau jokiu klaidu nebuwo
Seip manau tau klaida meta delto jog pas tawe yra patchas "total replace all grafics"..
--- Baigti citatą ---
Gerai pastebejai! Jei neturi isirases "total replace all grafic" tai nereikia nieko keist, o jei turi reik padaryt kaip nurodyta tutoriale.
Įrašyta: Sausis 25, 2008, 15:54Tema updated:
#SystemTemp v2 - Nauja versija!
#FileManager v0.03 - Nauja versija! Dabar galite kopijuoti, perkelti, istrinti failus. Kaip valdyti pasiskaitykite info.txt failiuke.