Telefonų modeliai > DB2xxx

***ELFpack & ELFs*** [Atnaujinta:2008.08.27]

Puslapiai: << < (17/70) > >>

z520i:

tai kad tas 0.03fix ir 0.04 neveikia. Cia problemos tikriausiai pas mane . ane?  :-\

Denukas:

--- Citata iš: z520i  Sausio 26, 2008, 20:25 ---tai kad tas 0.03fix ir 0.04 neveikia. Cia problemos tikriausiai pas mane . ane?  :-\

--- Baigti citatą ---
Koks pas tave telefonas? Pas mane ant w800i visos versijos iskytus beta dirba puikiai, v0.04 ir 0.05 isbandziau ant k750i ir w810i irgi veike, bet ant w810i nelabai stabiliai.
Tema updated:
#FileManager v0.05 - Nauja versija. Dabar suteikia galimybe grizti vienu aplanku atgal. info.txt faile parasytos visi funkciju mygtukai.
#TimeTalker v0.1 - Naujas elfas! Nezinot, kiek dabar valandu? Tingit paziureti? Nesijaudinkit telfonas jukms pasakys! :) Aplanka "TimeTalker" ikelkite i "MP3" aplanka korteleje.

bugatis:

Denukas, pvz as ir turiu isirases "total replace all grafics" bet sita ta nurodyma tutoriale pastebejau tik tada kai jau sekmingai naudojausi elfais... :) nzn turbut sutapimas kad pas mane niekas nesipjowe

Denukas:

--- Citata iš: bugatis  Sausio 27, 2008, 16:42 ---Denukas, pvz as ir turiu isirases "total replace all grafics" bet sita ta nurodyma tutoriale pastebejau tik tada kai jau sekmingai naudojausi elfais... :) nzn turbut sutapimas kad pas mane niekas nesipjowe

--- Baigti citatą ---
Nu zinok net nezinau, ten tos eilutes sutampa su "total replace all grafics" patchu, kai nepirma karta irasineji ta pati neretai ismeta errora ir nelkeidzia irasyti patcho arba irasius telefonas pradeda normaliai nebefunkcionuoti.   Taigi manau kad ELFpacko kodas nesutapo su sysgfx patcho arba tiesiog tau pasiseke normaliai perrasyti.  :D

z520i:

Pas mane w810

Puslapiai: << < (17/70) > >>

Eiti į pilną versiją