Telefonų modeliai > DB2xxx
Neveikia W810i
Miscreated:
Aišku. Tą SEtool gali įmest į kokį LT servą, man iš LT greitai siunčia..
Bet, telefonas nerodo nieko... Kazkas matyt ekranui bus nutike.. :/
Įjungimas/išjungimas dabar gerai veikia.. Taisymas ( OMG ) kainuos apie 150 Lt :)
Patikslink mane jei aš klystu, bet perrašius FW vis tiek išliko WSOD (White Screen Of Death)? Tu įjungęs kiek laukei kol užsikraus kas nors? Nes po FW perrašymo ir GDFS atstaymo, telefonas persiprogramuoja kol paleidžia viską, bet dažniausiai rodo kažkokią eilutę bėgančią.
Turiu dar vieną teoriją kad GDFS sugadintas, o atstačius vėl jį, WSOD turi, bet čia tik tokia nerišli mintis "šovė į galvą" dabar. Būtų malonu kad kas nors dar prisidėtų su savo nuomone dėlto...
Pabandyk dar išimti atminties kortelę ir pasižiūrėk ar reaguoja telefonas į tai.
Miscreated:
--- Citata iš: Wyshniukas Sausio 06, 2008, 01:14 ---Patikslink mane jei aš klystu, bet perrašius FW vis tiek išliko WSOD (White Screen Of Death)? Tu įjungęs kiek laukei kol užsikraus kas nors? Nes po FW perrašymo ir GDFS atstaymo, telefonas persiprogramuoja kol paleidžia viską, bet dažniausiai rodo kažkokią eilutę bėgančią.
Turiu dar vieną teoriją kad GDFS sugadintas, o atstačius vėl jį, WSOD turi, bet čia tik tokia nerišli mintis "šovė į galvą" dabar. Būtų malonu kad kas nors dar prisidėtų su savo nuomone dėlto...
Pabandyk dar išimti atminties kortelę ir pasižiūrėk ar reaguoja telefonas į tai.
--- Baigti citatą ---
Nu joa, ekranas tik baltai šviečia... (pats ekranas, manau geras, nes jei būtų blogas, tai nešviestų baltai, šviestų tik apšvietimas) ... Įjungęs laukiau gal 5 min., nieko nebuvo...
Atminties kortelės pas mane išvis nėra įdėta, tai dėl to neturėtu kilti problemų... O, beje, įrašius FW, bet nepadarius GDFS kopijos atstatymo, galima bandyt įjungt?
Wyshniukas:
--- Citata iš: Miscreated Sausio 06, 2008, 01:39 ---O, beje, įrašius FW, bet nepadarius GDFS kopijos atstatymo, galima bandyt įjungt?
--- Baigti citatą ---
Galima. Tada turėtų pagal idėją rodyt "Please Wait..." ir nejudėk krovimosi linija, nes telefonas daro IMEI tikrinimą ir turint omeny kad tuo metu IMEI skiriasi, telefonas nepasileidžia pilnai. Bet ir šitam atvejui yra išeitis - patch'as, kuris tą patikrinimą išjungia. Kur patch'ą rasti tiksliai nebeprisimenu, bet per se-nse.net forumą anksčiau ar vėliau būtų įmanoma surast.
Miscreated:
--- Citata iš: Wyshniukas Sausio 06, 2008, 01:44 ---
--- Citata iš: Miscreated Sausio 06, 2008, 01:39 ---O, beje, įrašius FW, bet nepadarius GDFS kopijos atstatymo, galima bandyt įjungt?
--- Baigti citatą ---
Galima. Tada turėtų pagal idėją rodyt "Please Wait..." ir nejudėk krovimosi linija, nes telefonas daro IMEI tikrinimą ir turint omeny kad tuo metu IMEI skiriasi, telefonas nepasileidžia pilnai. Bet ir šitam atvejui yra išeitis - patch'as, kuris tą patikrinimą išjungia. Kur patch'ą rasti tiksliai nebeprisimenu, bet per se-nse.net forumą anksčiau ar vėliau būtų įmanoma surast.
--- Baigti citatą ---
VALIO. Veikia. :) Ir užsikrovė pilnai telefonas.. :) :) Nedariau GDFS backup restore, bet ir jokių patchų nerašiau. Dar kart ačiū už visą visą pagalbą. Jei kas bus negerai, parašysiu. :laugh:
Įrašyta: Sausis 06, 2008, 02:00Ką tik perrašiau klasioko telefonui softą (w810i), jam irgi buvo WSOD... GDFS backup neatstačiau, įjungiau telefoną ir ta linija po truputį judėjo (ilgiau nei maniškiui).. Po to užsikrovė.. Betgi FW ir telefono IMEI nesutampa. Negi tai irgi atsitiktinumas?
GDFS pas mane originalus sugedęs, nežinau kaip pas klasioko... Tik sakau dar kartą, kad GDFS neatstačiau, bet telefonai pilnai veikia. :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją