Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
W810i LAG
<< < (2/2)
smiriukas:

--- Citata iš: Creativs  Vasario 06, 2008, 15:03 ---Gal java versija sena pas mane 6.5 koke turetu but?

--- Baigti citatą ---
Jei gali pasakyk kaip patikrint ta versija ir as tau savaja java versija pasakysiu su kuria man nelagina :)
edwinas23:
*>*<<*<* ce vietoi rodykliu su joistik paspausk ir ten bus jau suprasi kur eiti o gal *CENSORED* :D
smiriukas:

--- Citata iš: edwinas23  Vasario 06, 2008, 19:34 ---*>*<<*<* ce vietoi rodykliu su joistik paspausk ir ten bus jau suprasi kur eiti o gal *CENSORED* :D

--- Baigti citatą ---
Supratau kur eiti   ;D Java SW versija : 6.5 ir viskas pas mane ok. :)
Miscreated:
Manau, pas tave softas kaltas. :) Atsinaujink ir tiek. Pas mane šiek tiek lagina flash temos (kaip ir pas kitus w810), visa kita ok.
smiriukas:

--- Citata iš: Miscreated  Vasario 08, 2008, 00:59 ---Manau, pas tave softas kaltas. :) Atsinaujink ir tiek. Pas mane šiek tiek lagina flash temos (kaip ir pas kitus w810), visa kita ok.

--- Baigti citatą ---
O gal gali mane pamokyti kaip uzsidet ant w810i flash tema (ne orginalia) ir kaip uzsidet flash wallpaperi ? :) Nes kai uzsidedu tema flash man nepasikeicia meniu ikonos, o kai noriu uzdet flash wallpaperi raso siuo metu funkcija negalima xD
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją