Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas |
<< < (22/29) > >> |
Wyshniukas:
narkaty tai aš nesuprantu, atsirišai tu ar dar ne? Turi reikalingus failus, tai tiesiog atsirišk ir viskas. Per SET2L įdėk MAIN failą tą per "Add" mygtuką, per "MISC Files" mygtuką nurodyk QA patch'ą, pasirink savo modelį iš telefono sąrašo, tada uždėk varnelę ant "Bypass DB2020 security" ir spausk "Flash". Programa pirma perrašys MAIN, tada darys bypass, tiesiog stebėk ekraną. Viskas gali užtrukti ilgiau nei 20 minučių, taip kad nusiteik ir nejudink telefono kol programa nelieps. Beje, reikėtų paminėti, kad naudotum SET2L 1.11 versiją, rasi http://mobiles-lt.4shared.com jei kas. |
narkaty:
Soft teko jau 3 kart perrasit...Neisena atrist. Kai metu qa pack ismeta kaskokia keista lentela,kad kaskas neatitinka. Pirma kart paspaudziau Yes, teko soft perrasyt. Antra kart vel tapati lentele, sikart paspaudziau No. Pasekmes taopacios...Soft perasymas. |
Wyshniukas:
--- Citata iš: narkaty Balandžio 23, 2009, 14:54 ---Soft teko jau 3 kart perrasit...Neisena atrist. Kai metu qa pack ismeta kaskokia keista lentela,kad kaskas neatitinka. Pirma kart paspaudziau Yes, teko soft perrasyt. Antra kart vel tapati lentele, sikart paspaudziau No. Pasekmes taopacios...Soft perasymas. --- Baigti citatą --- O tai Bypass pažymi prieš rašant viską? Mano nuomone, kažkur yra daroma klaida tiesiog ir viskas todėl susivėlia. Įsitikink kad MAIN/QA rašant su bypass security. |
narkaty:
Pagaliau pavyko :) Aciu visiems padejusiem. Mano dar daznai matysit del k550i modding :D |
motomanas1:
Pas mane taip pat k550i ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |