Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas |
<< < (4/29) > >> |
enkorr:
parsisiunciau setool2lite v 1.11 bet pas mane nera By pass DB2020 ir quick accsess.Gal gali savo imest setool'a. Įrašyta: Vasaris 10, 2008, 01:56Ziauriai dekui broniui69 ir Wyshniukui uz tutorialus!!! Pagaliau pavyko atsirist savo k810i ;D Beje vietoi sito (((3.4 mic kategorijoje surandame "quick access" patcha ji galime rasti setool folderi "setool2lite_db2020\qamaker..." pasirenkant is folderio deretu atkreipti demesi i telefono modely bei Fw versija.))) as imeciau iskart SIMLockGen sugeneruota patch. |
bronius69:
--- Citata iš: enkorr Vasario 10, 2008, 12:13 ---parsisiunciau setool2lite v 1.11 bet pas mane nera By pass DB2020 ir quick accsess.Gal gali savo imest setool'a. Įrašyta: Vasaris 10, 2008, 01:56Ziauriai dekui broniui69 ir Wyshniukui uz tutorialus!!! Pagaliau pavyko atsirist savo k810i ;D Beje vietoi sito (((3.4 mic kategorijoje surandame "quick access" patcha ji galime rasti setool folderi "setool2lite_db2020\qamaker..." pasirenkant is folderio deretu atkreipti demesi i telefono modely bei Fw versija.))) as imeciau iskart SIMLockGen sugeneruota patch. --- Baigti citatą --- su atrisimu ir man taip pavyko,bet rasant kitus patchus su by pass...tarkim gfx,telefonas net neisijungia,po irasymo.Bandziau kelis kartus. |
dragoneo:
nu man nieko nepawygsta padaryti pas mane w810 db2010 ir ash net neisiwaizduoju ka siustis setool 1.11 atsisiunciau bet ten nera nei quick nei nieko kai pasirenku modeli.... gal kas patarsit ka daryt ir ikelkit saittus ish kuriu man atsisiust papyldomus pach.... nes man irgi po perrasymo prisiriso |
Wyshniukas:
Na pats sakai kad pas tave DB2010, o rasai temoje DB2020...skirtuma izvelgi? Parsisiusk tu SIMLock Generator, paleisk, nurodyk MAIN FW'o faila ir pasidaryk ta .vkp faila. Tada pasileisk SET2L, pasirink savo modeli, MISC Files nurodyk ta .vkp faila ir spaudziam Write script, pasirodzius pranesimui DETACH FROM CABLE PHONE. REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK REMOVE FROM PHONE BATTERY, INSERT IT BACK THEN THEN PRESS "READY" THEN PRESS "READY" daryk kas liepiama, atjunk kabeli, isimk baterija ir atgal viska istatyk ir Ready paspausk, kitam lange paspaudi NO ir patch'as turetu but irasytas. |
Inproof:
Na va zaidziau zaidziau ir suzaidziau teisingai ;)) w850i prikeltas gyvybei vel. Tik suraciau Europe_2 softa tai kaip ir LT kalbos nebutis. Gal kas turit Europe_1 ? jame man atrodo lt kalba yra ne ? O siaip viskas praejo gan neblogai. Tik ne is pirmo karto. CDA dar teko atrinkt gera ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |