Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
<< < (9/29) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: dragoneo  Kovo 25, 2008, 15:39 ---Gal wyshniukas ymest galetu W810_R4ED001_BALTIC_CID50_RED bet kad butu mbn r4ed001 ir fbn toks pats nes kur dabar yra ymestas weikia bet tlf uzsiblokuoja

--- Baigti citatą ---

Negalėčiau, nes MAIN R4ED001 nėra (arba aš ne ten žiūriu iš kur siunčiuos), yra tik FS. O tas užsiblokavimas kuo pasižymi: apsaugos kodas ar telefono prisirišimas? Jeigu apsaugos kodas, tai gali per SET2L ar XS++ jį panaikinti/sužinoti.
dragoneo:
pasizymi tuo kad ijungus tlf ir iwedus pin parašo "Įdėkite tinkamą SIM kortelę"
lg:
Dabar tau tik du variantai: arba nesk meistram, kad atristu, arba naudok kita versija nei si R4ED001. Kita su patchu atsiris, bet nebus LT meniu.
smiriukas:
Tikrai gera tema, man praverte ne kart kol neismokau/neradau info kaip flashint DB2020 telefonus su JdFlasher'iu ir Far manager.. :) Tik as esu pastebejas viena minusa su setoo2lite patchinant, patchai neturi virsyti 300kb, nes kitaip jie tiesiog neisiraso... Mane tai nervindavo, nes GFX patchai gana daug uzima tai netilpdavau i 300kb remus, bet su JdFlasher'iu ir Far manager to limito nera tai jais ir naudojuosi.
jammmaika:
kas gali buti kai viska padarau kaip tut . ir papsaudziu flash man neafleshina o lentelei ismeta uzrasa unsuported combination
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją