Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas
<< < (11/29) > >>
owizzz:
jo. ir mqan nelabai aisku, kaip ta quick acces kurtis... ieinu i ta qumaker folderi ir jame buna du readme failai, ir vienas kokia tai programa. toj programoj ka daryt, nzn...
Įrašyta: Spalis 11, 2008, 04:19:58 pmo dar... man pvz reikia tik vieno patcho.. .tai to quick qcces man nereikia. gali mest ta viena mano patcha kad ir valanda. pvz laiko turiu :D tai kurias tut'o dalis reiktu praleisti? :police:
owizzz:
bukit zmones , atsiuskit kas QAMAKER.exe faila, nes reikia mna tasidaryt quickaccess patcha for K810_R8BA024, nes turiu ta se2tools lite ar kaip ten jui vadinas, taciau kaskodel nera joje tos programos... galit pametet kas?
Wyshniukas:

--- Citata iš: owizzz  Gruodžio 20, 2008, 15:19 ---bukit zmones , atsiuskit kas QAMAKER.exe faila, nes reikia mna tasidaryt quickaccess patcha for K810_R8BA024, nes turiu ta se2tools lite ar kaip ten jui vadinas, taciau kaskodel nera joje tos programos... galit pametet kas?

--- Baigti citatą ---

Bandyk šitą QuickAccess Maker
owizzz:
nu *CENSORED*, pas mane ta archyva atsiuncia, ir buna jame tas QAMAKER.EXE, bet jo man isarchyvuot neleidzia - sako kad virusas ten :D matyt ir mano turima taip pat istryne... o dabar galit kas va is sitos nuorosos kur virs sitos zinutes mano yra tai tik ta pati QAMAKER.exe pamet? :D arba jei galit, butent K810_R8BA024  padaryt ta quick access patcha ir mestelt.. ... ;)
Wyshniukas:

--- Citata iš: owizzz  Gruodžio 21, 2008, 13:10 ---nu *CENSORED*, pas mane ta archyva atsiuncia, ir buna jame tas QAMAKER.EXE, bet jo man isarchyvuot neleidzia - sako kad virusas ten :D matyt ir mano turima taip pat istryne... o dabar galit kas va is sitos nuorosos kur virs sitos zinutes mano yra tai tik ta pati QAMAKER.exe pamet? :D arba jei galit, butent K810_R8BA024  padaryt ta quick access patcha ir mestelt.. ... ;)

--- Baigti citatą ---

Padarytas iš K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn, prisegu žemiau.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją