Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
DB2020 patch'inimas naudojantis SETool2 Lite+Nemokamas atrisimas |
<< < (20/29) > >> |
narkaty:
soft persirase, bet qa sukurtas .vkp failas neisiraso. Bandziau iskart Sim lock Patch mest, bet irgi taspats:( raso kad mano tel cid nepalaikomas... Nors kai dariau tai su atristu k550 tel vkp patch isimeta. gal tai del to kad 49 cid? bandyt updeitint iki 52? |
1525:
--- Citata iš: narkaty Balandžio 22, 2009, 21:14 ---soft persirase, bet qa sukurtas .vkp failas neisiraso. Bandziau iskart Sim lock Patch mest, bet irgi taspats:( raso kad mano tel cid nepalaikomas... Nors kai dariau tai su atristu k550 tel vkp patch isimeta. gal tai del to kad 49 cid? bandyt updeitint iki 52? --- Baigti citatą --- na manu geriau neupdatint, nes suzemitn galesi tik su meistru pagalba.. |
narkaty:
nu ir kas? Draugo tel taip pat k800, ir cid 52. Gali flasint ir t.t. P.S O su kuo geriau updeitint iki 52 cid su seus ar paprastai soft perasyt?( Vistiek tel tuscias :D) |
smiriukas:
--- Citata iš: narkaty Balandžio 22, 2009, 21:20 ---nu ir kas? Draugo tel taip pat k800, ir cid 52. Gali flasint ir t.t. P.S O su kuo geriau updeitint iki 52 cid su seus ar paprastai soft perasyt?( Vistiek tel tuscias :D) --- Baigti citatą --- Softą perrašysi - niekas nepasikeis ( cid nepakils). Su SEUS atnaujinsi vėl bus blogai, cid bus 53... Naudok XS++, kai prijungsi telefoną išmes lentelę ar norite atnaujinti į cid 52 ir tu atsinaujinsi.. |
narkaty:
Einu bandyt :) , as ta irgi galvojau, bet pabijojau ,nes ant tel modifikavimo dar puszalis esu :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |