Telefonų modeliai > Sony Ericsson
Reikia patarimu
Sony E.:
Man klasiokas pasiule puse metu naudota K750 tik uz 150lt (su visais priedais, baterija gera ir t.t.) Pliusai: puikus, nekiek neibreztas ekranas, labai gerai rodo, kamera gera, muzika labai gerai groja. Tik pora minusu, kurie mane stabdo: 1) Biski sugedes dzoistikas, kartais labai gerai veikia, o kartais nesuveikia arba stipriai pastumt reik. 2) Sake kad buvo nuluzes kazkoks lesis, ir dabar atitraukus dangteli iskarto kamera neisijungia (tik per meniu isijungia) Ir spaudziant fotografavimo mygtuka, nevisada nufotografuoja del to lesio.
Jei galit greiciau parasykit ar apsimoka pirkt, nes rytoj jau atnesa pirkimui.
egiuxz:
Bent jau man ta kamera net nereikalinga.Tik va tas joistikas man es nemalonina.Siaip jei kainiuos remontas iki 50lt tai gal ir paimciau,bet vienu gedimu viskas neapsiriboja...
Įrašyta: Sausis 30, 2008, 18:46Zodziu spresti tau,nes bent jau biski ismanant psichologija,jei geras telefas ir tik joistiko bedos,tai bent as susitvarkyciau ir neparduociau taip pigiai.
Miscreated:
Tikrai apsimoka, tavo vietoj pikciau. :) Manipuliatoriu galima sutvarkyti, o del kameros, tai galima irasyti patcha, kad kamera nereaguotu ar tas dangtelis atstumtas, ar ne. :)
smiriukas:
--- Citata iš: Miscreated Sausio 30, 2008, 18:57 ---Tikrai apsimoka, tavo vietoj pikciau. :) Manipuliatoriu galima sutvarkyti, o del kameros, tai galima irasyti patcha, kad kamera nereaguotu ar tas dangtelis atstumtas, ar ne. :)
--- Baigti citatą ---
Mano manymu jau tas patch'as irasytas yra.. Nes pas mane taspats :laugh:
egiuxz:
Bet jei manipuliatoriaus sutvarkymas bus kokie 50lt,tai is betkur galima uz 200lt paimt.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją