Telefonų modeliai > x7x
Siemens CX75
<< < (42/52) > >>
Wyshniukas:

--- Citata iš: NForce  Liepos 31, 2006, 16:42 ---galima lg pack isimest// wyshniuk turetum uz tai sau pats karma numust

--- Baigti citatą ---

Na sakykim galima, aš neparašiau nes per daug jau nesidomiu visais šitais reikalais daba...
O aš tau turiu priekaištą...tavo atsakymai visada tušti galima sakyti (pvz.: galima; taip ir panašiai). Kad ir daba galėjai parašyt kaip tą LG pack įrašyti nenaudojant FW atnaujinimo...o neparašyt tiesiog "Galima lg pack įsimest" :P
Bet jei kas tai nenukrypstam nuo temos ;)
NForce:

--- Citata iš: Wyshniukas  Liepos 31, 2006, 17:52 ---
--- Citata iš: NForce  Liepos 31, 2006, 16:42 ---galima lg pack isimest// wyshniuk turetum uz tai sau pats karma numust

--- Baigti citatą ---

Na sakykim galima, aš neparašiau nes per daug jau nesidomiu visais šitais reikalais daba...
O aš tau turiu priekaištą...tavo atsakymai visada tušti galima sakyti (pvz.: galima; taip ir panašiai). Kad ir daba galėjai parašyt kaip tą LG pack įrašyti nenaudojant FW atnaujinimo...o neparašyt tiesiog "Galima lg pack įsimest" :P
Bet jei kas tai nenukrypstam nuo temos ;)

--- Baigti citatą ---

Jei kam idomu kaip lai i pm raso kam man cia tusciai klava malt jei vistiek niex po to nenaudos  :P
kukuras3000:
O galit pasakyt is kur gaut toki updeita su lietuviu kalba ps pries tai buvo 4.14 kur nebereiktu uzloeidint o is karto butu uzloudintas? ??? Nes man neikad neaptinka telefono:(
lightfire:
zjbs Siemensas :) tik gaila kad kaip perki is Tele2 neduda MMC :( ir raso kad 14mb vietos i pas mane tik 8 :( tai vienintelis trukumas man maisantis su juo gyventi :D
Kilbukas:

--- Citata iš: lightfire  Rugpjūčio 12, 2006, 17:57 ---zjbs Siemensas :) tik gaila kad kaip perki is Tele2 neduda MMC :( ir raso kad 14mb vietos i pas mane tik 8 :( tai vienintelis trukumas man maisantis su juo gyventi :D

--- Baigti citatą ---
tai juk dabar ta mmc kapeikas kainuoja, aš bms'e už apacer'io 256mb rs-mmc sumokėjau 39,99lt :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją