Telefonų modeliai > x7x

Siemens CX75

Puslapiai: << < (48/52) > >>

SeniZ:

--- Citata iš: Omega  Spalio 25, 2006, 15:10 ---kaip irasyt i cx75 sw25? nes ismeta errora: Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 1

--- Baigti citatą ---

rasyk man i privata del sw update

Omega:

gal kas zinot kur rast lt language pack cx75 sx25?

KT819GM:

http://download.allsiemens.com/flash/CX75/250300_rus.exe

Ups, gal tau ne swupo reikejo, nzn, jei tik lg pack tai tada linko neturiu, bet pati langpack turiu ... imesciau kur nors jei per koki chaos zadi det.

klemkas:

--- Citata iš: kukuras3000  Spalio 25, 2006, 12:46 ---Kiek esu girdejes nera tokio dalyko ant siemenso, bet cia tik mano subjektyvi nuomone:)
Ir paklaust norejau ko pas mane ant cx75 neina labai daug zaidimu? Ismeta va tokia nesamone:
Unrecoverable error
in MIDlet.startApp()
java.lang.NoClassDef
FoundError:
com/nokia/mid/ui/F
ullCanvas
Gal imanoma atnaujinus sw issprest sita problemike? :-[

--- Baigti citatą ---

Siemensuose ir nokiose skirtingas javu meniu, siemensuose buna fullscreen'as ir simboliai apacioj, kai paspaudus softkey atsidaro naujam lange pasirinkimai. o nokiose berods tie mygtukai iskart ekrane buna pavaizduoti. nu krc trumpai snekant, apie tai skaiciau. butent nokioms skirti zaidimai neveiks ant siemensu. yra toks dalykas, kad galima programuoti java ir siemensams ir nokioms vienu metu, tai nenustebk jei kartais zaidimas veiks ir ten ir ten. bet jei neveikia, tai trink ir pamirsk, arba ieskok versijos savo telefonui.

NForce:

--- Citata iš: klemkas  Spalio 28, 2006, 22:16 ---
--- Citata iš: kukuras3000  Spalio 25, 2006, 12:46 ---Kiek esu girdejes nera tokio dalyko ant siemenso, bet cia tik mano subjektyvi nuomone:)
Ir paklaust norejau ko pas mane ant cx75 neina labai daug zaidimu? Ismeta va tokia nesamone:
Unrecoverable error
in MIDlet.startApp()
java.lang.NoClassDef
FoundError:
com/nokia/mid/ui/F
ullCanvas
Gal imanoma atnaujinus sw issprest sita problemike? :-[

--- Baigti citatą ---

Siemensuose ir nokiose skirtingas javu meniu, siemensuose buna fullscreen'as ir simboliai apacioj, kai paspaudus softkey atsidaro naujam lange pasirinkimai. o nokiose berods tie mygtukai iskart ekrane buna pavaizduoti. nu krc trumpai snekant, apie tai skaiciau. butent nokioms skirti zaidimai neveiks ant siemensu. yra toks dalykas, kad galima programuoti java ir siemensams ir nokioms vienu metu, tai nenustebk jei kartais zaidimas veiks ir ten ir ten. bet jei neveikia, tai trink ir pamirsk, arba ieskok versijos savo telefonui.

--- Baigti citatą ---
arba sumesk nokios klases i nokia zaida ir losk davolnas

Puslapiai: << < (48/52) > >>

Eiti į pilną versiją