Telefonų modeliai > x7x |
Siemens CX75 |
<< < (7/52) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata iš: TRIUMF Lapkričio 06, 2005, 23:46 ---Be sutarties 599 ;) --- Baigti citatą --- Tada reikia laukti skelbimuose po 500Lt ;D |
EPoX`:
nu wa nusipirkau si telefa, esu juo patenkintas, kol kas bent jau ;) tik wat nzn ka daryt su duomenu perdavimu =// raso telephone is not superted gal galit ka patarti ? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: EPoX` Lapkričio 07, 2005, 17:25 ---nu wa nusipirkau si telefa, esu juo patenkintas, kol kas bent jau ;) tik wat nzn ka daryt su duomenu perdavimu =// raso telephone is not superted gal galit ka patarti ? --- Baigti citatą --- Manyciau tavo problemos sprendimas yra CIA jeigu tu neprijungi prie PC. Beje koks kabelis, originalus ar neoriginalus? :) |
thunderiz:
kas nors man gal galit man pasakyti kokia siame telefone yra atmintis??? ??? ??? ::) kur ieskau ten neparasyta! |
Wyshniukas:
--- Citata iš: thunderiz Lapkričio 14, 2005, 16:37 ---kas nors man gal galit man pasakyti kokia siame telefone yra atmintis??? ??? ??? ::) kur ieskau ten neparasyta! --- Baigti citatą --- Blogai ieskojai, 14MB vidine + dedasi RS MMC kortele ;) http://www.club-siemens.net/mobiles/cx75/ |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |