| Telefonų modeliai > 6xxx |
| Nokia 6300 softo atnaujinimas |
| << < (4/5) > >> |
| meistrs :):
--- Citata iš: DonatelLas Liepos 02, 2008, 02:03 --- --- Citata iš: YOO Kovo 05, 2008, 08:37 ---tai jau yra kodas: 0546642 RM-217 6300 EURO-E BITE LITHUANIA SILVER --- Baigti citatą --- kaip jus atnaujinat softa, su tokiu kodu? esu zalias, nesenai isigijau 6300. atnaujinau is v5,50 i v6,01 per Nokia Software Updater ir lt kalba dingo? cia gal ta kai irasai kaip nors tai su lt kalba buna? naudoju labas korta. --- Baigti citatą --- Pasiskaityk kur pats citavai YOO, jis tau viska praktiskai pasake. Turi rinktis regiona kai taves paprasys. Suvesi 054662 Nu kaip ir visks. |
| xxmarciusxx:
kodel man is viso nera produkt kodo man ne update neranda o kai su nss padarau ta koda jo vistiek nerodo |
| smiriukas:
Na va, prikelsiu seną temą apie update, nes vėl įsigijau nokia 6300. Nusipirkęs ją nusprendžiau atnaujinti, atnaujinęs pastebėjau,kad nėra LT kalbos,tai susiradau šioje temoje regiono kodą (0546642 RM-217 6300 EURO-E BITE LITHUANIA SILVER ) ir pasinaudojęs paieška jį pasikeičiau ir atnaujinau telefoną vėl su Nokia Update programa ir viskas tvarkoje. :) Tik noriu paklausti ar nėra jokio skirtumo jeigu aš į nokia 6300 black įrašiau nokia 6300 silver regiono kodą ? Jau sužinojau,kad nėra jokio skirtumo, nes skiriasi tik kelios temos telefone ir tiek. :) |
| qoff:
Ash kai pradedu atnaujinet Nokia 6300 softa, pas mane isijungia telefonas, kodel? |
| foxass:
Telefonas issijungia nes jam reikia surasyt duomenis ir tuo metu jis dirba kitu rezimu, taippat ir kompas turetu parodyt kad tel atjungia po to vel prijungia ir tesia programa darba |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Kitas puslapis |
| Ankstesnis puslapis |