Telefonų modeliai > 6xxx

Nokia 6300 softo atnaujinimas

<< < (4/5) > >>

meistrs :):

--- Citata iš: DonatelLas  Liepos 02, 2008, 02:03 ---
--- Citata iš: YOO  Kovo 05, 2008, 08:37 ---tai jau yra
kodas: 0546642 RM-217 6300 EURO-E BITE LITHUANIA SILVER

--- Baigti citatą ---
kaip jus atnaujinat softa, su tokiu kodu? esu zalias, nesenai isigijau 6300. atnaujinau is v5,50 i v6,01 per Nokia Software Updater ir lt kalba dingo? cia gal ta kai irasai kaip nors tai su lt kalba buna? naudoju labas korta.

--- Baigti citatą ---
Pasiskaityk kur pats citavai YOO, jis tau viska praktiskai pasake. Turi rinktis regiona kai taves paprasys. Suvesi 054662 Nu kaip ir visks.

xxmarciusxx:
kodel man is viso nera produkt kodo man ne update neranda o kai su nss padarau ta koda jo vistiek nerodo

smiriukas:
Na va, prikelsiu seną temą apie update, nes vėl įsigijau nokia 6300. Nusipirkęs ją nusprendžiau atnaujinti, atnaujinęs pastebėjau,kad nėra LT kalbos,tai susiradau šioje temoje regiono kodą (0546642 RM-217 6300 EURO-E BITE LITHUANIA SILVER ) ir pasinaudojęs paieška jį pasikeičiau ir atnaujinau telefoną vėl su Nokia Update programa ir viskas tvarkoje. :) Tik noriu paklausti ar nėra jokio skirtumo jeigu aš į nokia 6300 black įrašiau nokia 6300 silver regiono kodą ?

Jau sužinojau,kad nėra jokio skirtumo, nes skiriasi tik kelios temos telefone ir tiek. :)

qoff:
Ash kai pradedu atnaujinet Nokia 6300 softa, pas mane isijungia telefonas, kodel?

foxass:
Telefonas issijungia nes jam reikia surasyt duomenis ir tuo metu jis dirba kitu rezimu, taippat ir kompas turetu parodyt kad tel atjungia po to vel prijungia ir tesia programa darba

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją