Operatoriai > Paslaugos |
Laiko tikslinimo apmokestinimas |
<< < (3/3) |
smiriukas:
--- Citata iš: Antas Vasario 29, 2008, 20:29 --- --- Citata iš: YOO Vasario 29, 2008, 13:12 ---Uzsidekite, kad automatiskai netikrintu ir problema isspresta :D --- Baigti citatą --- Bet labai patogu, kai automatiškai yra patikslinamas laikas. Tuomet esi garantuotas, kad telefone laikas yra tikslus, nes aš laikrodžio niekada nenešioju. --- Baigti citatą --- Pritariu as tau. As taip pat nenesioju laikrodzio :) |
Brazas:
Na jei neturit tai laikas įsigyti:D pas mane, kad ir yra įjungtas laiko tikslinimas, bet niekad telefonas neklausia ar nori patikslint |
smiriukas:
--- Citata iš: Brazas Vasario 29, 2008, 21:41 ---Na jei neturit tai laikas įsigyti:D pas mane, kad ir yra įjungtas laiko tikslinimas, bet niekad telefonas neklausia ar nori patikslint --- Baigti citatą --- Laikrodi tai turiu,bet nenesioju :) . O manes neklausia ar tikslint laika ar ne, automatiskai patikslina. |
Brazas:
Aš nei turiu nei nešioju:P o iš kur žinot kada patikslina laiką? Pas mane tai įjungta, kad automatiškai tikslintų |
smiriukas:
--- Citata iš: Brazas Vasario 29, 2008, 22:58 ---Aš nei turiu nei nešioju:P o iš kur žinot kada patikslina laiką? Pas mane tai įjungta, kad automatiškai tikslintų --- Baigti citatą --- Na manau cia net nereikia zinot kada jy patikslina :) Svarbu,kad jis visada bus tikslus. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |