Operatoriai > Paslaugos

Laiko tikslinimo apmokestinimas

<< < (3/3)

smiriukas:

--- Citata iš: Antas  Vasario 29, 2008, 20:29 ---
--- Citata iš: YOO  Vasario 29, 2008, 13:12 ---Uzsidekite, kad automatiskai netikrintu ir problema isspresta  :D

--- Baigti citatą ---

Bet labai patogu, kai automatiškai yra patikslinamas laikas. Tuomet esi garantuotas, kad telefone laikas yra tikslus, nes aš laikrodžio niekada nenešioju.

--- Baigti citatą ---
Pritariu as tau. As taip pat nenesioju laikrodzio :)

Brazas:
Na jei neturit tai laikas įsigyti:D pas mane, kad ir yra įjungtas laiko tikslinimas, bet niekad telefonas neklausia ar nori patikslint

smiriukas:

--- Citata iš: Brazas  Vasario 29, 2008, 21:41 ---Na jei neturit tai laikas įsigyti:D pas mane, kad ir yra įjungtas laiko tikslinimas, bet niekad telefonas neklausia ar nori patikslint

--- Baigti citatą ---
Laikrodi tai turiu,bet nenesioju :) . O manes neklausia ar tikslint laika ar ne, automatiskai patikslina.

Brazas:
Aš nei turiu nei nešioju:P o iš kur žinot kada patikslina laiką? Pas mane tai įjungta, kad automatiškai tikslintų

smiriukas:

--- Citata iš: Brazas  Vasario 29, 2008, 22:58 ---Aš nei turiu nei nešioju:P o iš kur žinot kada patikslina laiką? Pas mane tai įjungta, kad automatiškai tikslintų

--- Baigti citatą ---
Na manau cia net nereikia zinot kada jy  patikslina :) Svarbu,kad jis visada bus tikslus.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją