Telefonų modeliai > Kiti
NOKIA 9300i WLAN problema
(1/1)
Ez_e313:
Namuose yra Wi-Fi modemas routeris, du kompai puikiai prisijungia per Wi-Fi, su delninuku HP iPAQ rw6815 irgi problemu nera. O su NOKIA 9300i kazkas negerai - randa kartais mano modema, as visi nustatymai sukonfiguruojami automatiskai, bet kazkodel prie interneto neprisijungia, ismeta lentele, kad rysys nutruko :(. Po kiek laiko apskritai pradejo nerasti mano modemo, net su hot spot finder programele. Gal kas nores esat kazka panasaus mate? Ar gali buti, kad kazkokia problema su pacio telefono viduriais?
Wyshniukas:
Apsauga kokia nors yra ant WiFi tinklo? WPA ar WPA2 ar WEP? Gal tiesiog nepalaiko apsaugos formato.
Ez_e313:
Ne, nera jokios apsaugos, as neuzdejes, nes tiesiog nera gresmes, kad kas nors svetimas naudosis mano internetu.
Įrašyta: Kovas 01, 2008, 11:37Nu va, kazkiek issiaiskinau, bet vistiek problema yra - labai silpnas signalas. Kai bunu per koki metra nuo routerio, tai rodo, kad stiprumas 60%, o per kokius tris metrus, rysio stiprumas tik 17 - 27% arba visai nutruksta. Ar cia su Wi-FI siustuvu kokios bedos, ar nustatymuose galima ka nors pakeisti? Nes kompasi apskritai kituose kambariuose, netgi per du - tris kambarius veikia tas WLan'as.
Navigacija
Eiti į pilną versiją