Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
Wyshniukas:
Šiaip ant W880 reikia spaust 2 mygtuką ir viskas tada veikia.
Nosferatu:
Pas mane se w660i R6BC002. o rasydamas sukeliau R8BB001 failus is jusu puslapio. ar taip gerai ar ne ? :) bet atristi uztat neina arba as ka nors ne taip darau..
Wyshniukas:
--- Citata iš: Nosferatu Rugsėjo 30, 2008, 02:44 ---Pas mane se w660i R6BC002. o rasydamas sukeliau R8BB001 failus is jusu puslapio. ar taip gerai ar ne ? :) bet atristi uztat neina arba as ka nors ne taip darau..
--- Baigti citatą ---
Įsirašei vieną iš naujesnių FW, dabar jau yra R8BE001. O kas tiksliai nesigauna dėl atrišimo? Atrišimo patch'ą susigeneravai pagal R8BB001 MAIN failą?
Nosferatu:
--- Citata iš: Wyshniukas Rugsėjo 30, 2008, 07:22 ---
--- Citata iš: Nosferatu Rugsėjo 30, 2008, 02:44 ---Pas mane se w660i R6BC002. o rasydamas sukeliau R8BB001 failus is jusu puslapio. ar taip gerai ar ne ? :) bet atristi uztat neina arba as ka nors ne taip darau..
--- Baigti citatą ---
Įsirašei vieną iš naujesnių FW, dabar jau yra R8BE001. O kas tiksliai nesigauna dėl atrišimo? Atrišimo patch'ą susigeneravai pagal R8BB001 MAIN failą?
--- Baigti citatą ---
Taip susigeneravau ir kai irasau jungiant telefona raso Configuration error.Please contact your network operator or service centre. tik lietuviskai :) perrasau costumize ir vel normaliai tik kad priristas. o costumize CDA turi atitikti koks buvo anksciau ar neturi tai reiksmes ? 10 kartu jau koki perrasineju ir neina atristi o atrodo viska darau kaip parasyta :)
beto kai rasau sugeneruota atrisimo patcha ismeta lentele: some patch volue diferent, continue? ar kazkas panasaus spaudziu yes. iraso patcha bet vistiek raso idekite tinkama SIM kortele
Wyshniukas:
--- Citata iš: Nosferatu Rugsėjo 30, 2008, 11:05 ---Taip susigeneravau ir kai irasau jungiant telefona raso Configuration error.Please contact your network operator or service centre. tik lietuviskai :) perrasau costumize ir vel normaliai tik kad priristas. o costumize CDA turi atitikti koks buvo anksciau ar neturi tai reiksmes ? 10 kartu jau koki perrasineju ir neina atristi o atrodo viska darau kaip parasyta :)
beto kai rasau sugeneruota atrisimo patcha ismeta lentele: some patch volue diferent, continue? ar kazkas panasaus spaudziu yes. iraso patcha bet vistiek raso idekite tinkama SIM kortele
--- Baigti citatą ---
Hmm, na aš neturėjau tokių problemų kai atrišinėjau savo W880. Bet aš pirma įrašinėjau QuickAccess patch'ą su uždėta varnele ant "Bypass DB2020 security", o tada jau patį patch'ą su QuickAccess. Yra filmukas, žvilgtelk http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,8830.0.html
Kas dėl Customize - nėra jokio skirtumo. Šiaip pabandyk viską nuo pradžių daryt: perrašyk visą FW (MAIN/FS/Customize), tada įrašinėk MAIN su QA patch'u ir paskui jau tik atrišimo patch'ą.