Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
<< < (16/24) > >>
puowils:
gal galit pasakyti kur rasti ta main ir fs failus tame mobiles linke nerandu to raro kur jie yra s500i aciu
smiriukas:

--- Citata iš: puowils  Rugpjūčio 01, 2009, 12:30 ---gal galit pasakyti kur rasti ta main ir fs failus tame mobiles linke nerandu to raro kur jie yra s500i aciu

--- Baigti citatą ---
http://www.4shared.com/file/45618209/d35d2da0/S500_R8BE001_BALTIC_RED52.html MAIN ir FS čia, o CUSTOMIZĘ prisegu.
k1lleris:
kluasykit, vyrai, man kazkas neisiena... va, uzsistaciau rakto koda ir pamirsau... parsisiunciu tas programas, darau viska kaip reikia, bet nieko, to kodo gal 10 min laukiu bet nieko nevyksta, ka as netaip darau?
Mano Tel. modelis k320i
owizzz:
krc kame diela? dave draugas kad perrasyciau fw for w880 (cid51), nu perrasiau as ta fw, dabar  ijungiu tela, pradzioj issigandau, nes pradejo mirkset ekranas... po keliu sekundziu ekrane nusvito please wait ;D tai kokia 20 minuciu stovi tas please wait... kame kampas?
Wyshniukas:

--- Citata iš: owizzz  Rugpjūčio 23, 2009, 14:55 ---krc kame diela? dave draugas kad perrasyciau fw for w880 (cid51), nu perrasiau as ta fw, dabar  ijungiu tela, pradzioj issigandau, nes pradejo mirkset ekranas... po keliu sekundziu ekrane nusvito please wait ;D tai kokia 20 minuciu stovi tas please wait... kame kampas?

--- Baigti citatą ---

Aš jau tiksliai nebeatsimenu šitos klaidos...ar GDFS ar Customize klaida. Jei buvai pasidaręs GDFS kopiją, tada atstatyk ir turėtų suveikt.

--- Citata iš: k1lleris  Rugpjūčio 02, 2009, 14:50 ---kluasykit, vyrai, man kazkas neisiena... va, uzsistaciau rakto koda ir pamirsau... parsisiunciu tas programas, darau viska kaip reikia, bet nieko, to kodo gal 10 min laukiu bet nieko nevyksta, ka as netaip darau?
Mano Tel. modelis k320i

--- Baigti citatą ---

DB2012 platforma, man atrodo sunkiai dirba SET2L, išbandyk XS++.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją