Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11
Dowydas:
Gal kas galėtu atnaujinti paveiksliukus, nes dauguma jau jų nebėra ir sunku susigaudyti, ačiu :)
wilius999:
sveiki, panaudojau se Update Service atnaujinau visa savo K810i softa... ijungiu telefona prapraso pin kodo suvedu atrodo viskas gr ir ismeta lentele insert correct sim car :'( :'( :'( ka daryt padekit chebra :'(
1525:
--- Citata iš: wilius999 Rugsėjo 21, 2009, 20:16 ---sveiki, panaudojau se Update Service atnaujinau visa savo K810i softa... ijungiu telefona prapraso pin kodo suvedu atrodo viskas gr ir ismeta lentele insert correct sim car :'( :'( :'( ka daryt padekit chebra :'(
--- Baigti citatą ---
Tavo telefonas prisiriso ir atsinaujino i CID 53.. pasinaudok paieska ir rasi kaip atrsit tavo telefona
bullet:
USB Flash Device sutvarkymas- man neina ivykdyti sios skilties. Mano kompas manaji tel atpazysta nesvarbu kaip bejunkciau. Gal ka patartumet, kaip man susitvarkyti USB Flash Device?
Wyshniukas:
--- Citata iš: bullet Spalio 16, 2009, 13:57 ---USB Flash Device sutvarkymas- man neina ivykdyti sios skilties. Mano kompas manaji tel atpazysta nesvarbu kaip bejunkciau. Gal ka patartumet, kaip man susitvarkyti USB Flash Device?
--- Baigti citatą ---
Kokia OS? Telefonas išjungtas kai prijungi kabelį ir laikai arba C arba 2 ir 5 mygtukus??