Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

Instrukcija: FW perrašymas naudojantis SET2L 1.11

Puslapiai: << < (19/24) > >>

Dowydas:

Gal kas galėtu atnaujinti paveiksliukus, nes dauguma jau jų nebėra ir sunku susigaudyti, ačiu :)

wilius999:

sveiki, panaudojau se Update Service atnaujinau visa savo K810i softa... ijungiu telefona prapraso pin kodo suvedu atrodo viskas gr ir ismeta lentele insert correct sim car  :'( :'( :'( ka daryt padekit chebra  :'(

1525:

--- Citata iš: wilius999  Rugsėjo 21, 2009, 20:16 ---sveiki, panaudojau se Update Service atnaujinau visa savo K810i softa... ijungiu telefona prapraso pin kodo suvedu atrodo viskas gr ir ismeta lentele insert correct sim car  :'( :'( :'( ka daryt padekit chebra  :'(

--- Baigti citatą ---

Tavo telefonas prisiriso ir atsinaujino i CID 53.. pasinaudok paieska ir rasi kaip atrsit tavo telefona

bullet:

USB Flash Device sutvarkymas- man neina ivykdyti sios skilties. Mano kompas manaji tel atpazysta nesvarbu kaip bejunkciau. Gal ka patartumet, kaip man susitvarkyti USB Flash Device?

Wyshniukas:

--- Citata iš: bullet  Spalio 16, 2009, 13:57 ---USB Flash Device sutvarkymas- man neina ivykdyti sios skilties. Mano kompas manaji tel atpazysta nesvarbu kaip bejunkciau. Gal ka patartumet, kaip man susitvarkyti USB Flash Device?

--- Baigti citatą ---

Kokia OS? Telefonas išjungtas kai prijungi kabelį ir laikai arba C arba 2 ir 5 mygtukus??

Puslapiai: << < (19/24) > >>

Eiti į pilną versiją