Programos > Patch'ai
CX65 perdaromas i CX70
<< < (4/15) > >>
matrixxx007:
Supranti as jau bandziau pasendint versija bet man meta uzrasa "Software update denied by mobile"  :o  ???  Gal ka patartum?
skierys:

--- Citata iš: matrixxx007  Liepos 28, 2005, 12:53 ---Supranti as jau bandziau pasendint versija bet man meta uzrasa "Software update denied by mobile"  :o  ???  Gal ka patartum?

--- Baigti citatą ---

nezinau man be problemu viskas ejo!o kai jungi prie winsup telefa ijungtas ar ne?
o nebandiai pasiskaitynet toj temoj Problemos atnaujinant FW?
gal kas panasaus butu vistiek prinsipas tas pats tik kad nuzimini sw!
matrixxx007:
Nu telefonas ijungtas nes dirbant su winswupu tel automatiskai isjungia. Pastebejau kad as ne pirmas susiduriu su tokia problema bet atsakymo kaip ir ner...   :-[ :-[ :-[
skierys:

--- Citata iš: matrixxx007  Liepos 28, 2005, 14:30 ---Nu telefonas ijungtas nes dirbant su winswupu tel automatiskai isjungia. Pastebejau kad as ne pirmas susiduriu su tokia problema bet atsakymo kaip ir ner...   :-[ :-[ :-[

--- Baigti citatą ---

man ir buvo tokia problema nezinau ji man kazkaip savaime susitvarke persiunciau per nauja winsupa ir gerai buvo!tikrai nezinau kame reikalas
matrixxx007:
Nu gal numestum linka koki SW25 nes siunciau is sito saito o kitu linku nelabai zinau. Dar turiu cia toki klausima ar imanoma ta pati padaryti su c65 i cx65 ? Ar bent teoriskai tai imanoma padaryti? Siaip sitie tel labai panasus. Tik del kameros galetu but problemu manau. Kazin ar ta kamera palaiko filmavima?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją