Ne į temą > Aš esu... |
laura_s |
<< < (2/3) > >> |
shrekas:
--- Citata iš: WISAIzalias Sausio 12, 2010, 16:15 ---prisistatymas man primena skelbima pazinciu skyrelyje ;) tik tel nr truksta ;D --- Baigti citatą --- Nu tu tikrai visai zalias... Svelniai pasakius... 5-iu metu senumo tema atkapstyti... Mergu cia ieskai??? Idiotas. |
YOO:
--- Citata iš: shrekas Sausio 12, 2010, 16:28 --- --- Citata iš: WISAIzalias Sausio 12, 2010, 16:15 ---prisistatymas man primena skelbima pazinciu skyrelyje ;) tik tel nr truksta ;D --- Baigti citatą --- Nu tu tikrai visai zalias... Svelniai pasakius... 5-iu metu senumo tema atkapstyti... Mergu cia ieskai??? Idiotas. --- Baigti citatą --- cia bl*** gerai pasakei, 10 balu ;D |
1525:
Ko cia puolat, gal vyras pries penkis metus isidemejo si "skelbima", daabr subrendo ir sumane "nukabinti" sia mergina, tik deja ji cia jau 5 metus nesilanko :D |
Gallardo:
--- Citata iš: shrekas Sausio 12, 2010, 16:28 --- --- Citata iš: WISAIzalias Sausio 12, 2010, 16:15 ---prisistatymas man primena skelbima pazinciu skyrelyje ;) tik tel nr truksta ;D --- Baigti citatą --- Nu tu tikrai visai zalias... Svelniai pasakius... 5-iu metu senumo tema atkapstyti... Mergu cia ieskai??? Idiotas. --- Baigti citatą --- +1 :) |
smiriukas:
O aš jau galvojau, kad turim dar vieną FORUMIETĘ. ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |