Telefonų modeliai > 5xxx

5700xm update

(1/3) > >>

slashas:
tai vat nusprendziau daryt update savo 5700xm.parsiuncia update ir tada lieka tik naudotis programos paliepimais ka as ir darau.prieinu dali kai reikia isimt tel baterija istraukt krovikli ir vel atgal baterija su krovikliu.tada jungiu tel kaip praso.ir spaudziu kaip liepia programa toliau...ar kazkas pan.telefe praso pin ir jis norm isijungia o programa kazko daro ir po kiek laiko raso kad neranda mano telefono...nemanau kad jau baigesi update...tikiuosi supratote ka as cia surasiau ir tikiuosi greitu atsakymu.dekavoju  :D

Wyshniukas:
Visame šitame tekste man žodžio KABELIS trūksta. Kokį tu kabelį naudoji? Aš kai dariau atnaujinimą, nelabai atsimenu kad būtų prašę atjungti įkroviklį, išimti bateriją...na aišku aš dariau 6233 atnaujinimą, bet nemanau kad kuo skirias nuo taviškio.

slashas:
kabelis dke-2.kiek skaiciau su tokiu galima daryt update.na o tie baterijos isemimai ir idejimai buvo prasomi programos.gal yra kitokiu programu su kuriomis butu galima atnaujinti?P.S. naudoju NSU

Wyshniukas:
Kitų programų kaip ir nėra. Pabandyk dar kartą atnaujinimą daryt, gal kažkas kažkur ne taip įvyko. Dar gali pabandyt ištraut ir greitai prijunk kabelį arba suaktyvint kabelį per meniu. Aišku rizikuoji kad programa vėl neatpažins telefono, bet išbandyt verta. Beto, kai NSU pirmą kartą prijungei 5700XM, Windows nerado kokio naujo įrenginio ir tvarkyklių neįrašė?

slashas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Kovo 21, 2008, 19:17 ---Kitų programų kaip ir nėra. Pabandyk dar kartą atnaujinimą daryt, gal kažkas kažkur ne taip įvyko. Dar gali pabandyt ištraut ir greitai prijunk kabelį arba suaktyvint kabelį per meniu. Aišku rizikuoji kad programa vėl neatpažins telefono, bet išbandyt verta. Beto, kai NSU pirmą kartą prijungei 5700XM, Windows nerado kokio naujo įrenginio ir tvarkyklių neįrašė?

--- Baigti citatą ---
buvo kazkokios problemos su tvarkyklemis.teko jas naujinti.beje jau ne karta bandziau bet vistiek nieko.kai praso ijungti tel isijungia ir tada neranda mano tel...beje nesupratau apie kabelio istraukima ir jo suaktyvinima per meniu  :-\

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją