Telefonų modeliai > 5xxx

5700xm update

Puslapiai: << < (2/3) > >>

Wyshniukas:

Na jeigu išjungi telefoną, išimi bateriją ir t.t., bet palieki prijungtą kabelį, telefonui įsijungus jis neaktyvus būna, bent jau mano žiniomis, todėl jeigu ištrauktum ir vėl jį įkištum, tada susiaktyvintų jis ir programa tada matytų telefoną. Kol kas logiškiausias variantas mano akimis kodėl neaptinka programa. Gal vis dėlto ne įkroviklį reikia ištraukt, o kabelį. Screenshot'as (ALT + PrtScn) idealiausias variantas būtų man sužinot ;)

slashas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Kovo 21, 2008, 19:33 ---Na jeigu išjungi telefoną, išimi bateriją ir t.t., bet palieki prijungtą kabelį, telefonui įsijungus jis neaktyvus būna, bent jau mano žiniomis, todėl jeigu ištrauktum ir vėl jį įkištum, tada susiaktyvintų jis ir programa tada matytų telefoną. Kol kas logiškiausias variantas mano akimis kodėl neaptinka programa. Gal vis dėlto ne įkroviklį reikia ištraukt, o kabelį. Screenshot'as (ALT + PrtScn) idealiausias variantas būtų man sužinot ;)

--- Baigti citatą ---
http://img515.imageshack.us/my.php?image=123mm0.jpg

Wyshniukas:

Gal tiesiog prastas lietuviškas vertimas, gal vis dėlto turėjo omeny kabelis, ne įkroviklis. Pabandyk ką sakiau, ištraukt kabelį vietoj įkroviklio ir prijungti tada.

slashas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Kovo 21, 2008, 20:23 ---Gal tiesiog prastas lietuviškas vertimas, gal vis dėlto turėjo omeny kabelis, ne įkroviklis. Pabandyk ką sakiau, ištraukt kabelį vietoj įkroviklio ir prijungti tada.

--- Baigti citatą ---
sry nepaminejau kad turejau angliska versija nsu.ir prase charger istraukt.man paciam buvo keista todel parsisiunciau lt versija.su angliska net chargerio nebuvau pajunges nes atrode keista.taip kad dirbau su kabeliu
Įrašyta: Kovas 21, 2008, 20:28ar nebus daugiau minciu?gal kam teke atnaujinti konkreciai 5700xm? padekit...nervina ta mintis kad yra naujesnis softas ir neina atsinaujinti  :-[

Wyshniukas:

--- Citata iš: slashas  Kovo 22, 2008, 22:00 ---ar nebus daugiau minciu?gal kam teke atnaujinti konkreciai 5700xm? padekit...nervina ta mintis kad yra naujesnis softas ir neina atsinaujinti  :-[

--- Baigti citatą ---

Pabandyk neištraukti baterijos ir kabelio, tiesiog spausk iškarto "Dar kartą".

Puslapiai: << < (2/3) > >>

Eiti į pilną versiją