Kita > WWW

Upload failus per wap?!

Puslapiai: << < (3/3)

Gokiux:

bandyk pacas.phpnet.us

bronius69:

--- Citata iš: Wyshniukas  Birželio 06, 2005, 11:59 ---Gal kas esat susidure? Draugas minejo, kad buvo rades toki varianta per wap. Tipo paspaude upload ir atidare jam jo telefono atminti...bet ikelti kazkode neisejo :) O as turiu klausima: gal kas zinot kaip tokia sistema padaryt? :) Butu visai saunu, esant visai kitam pasaulio kraste ikelti i serva nuotraukas ar video per telefona :)

--- Baigti citatą ---
tikirai veikia toks dalikas dar seniau esu bandes bet nekekvienas telefonas tai sugeba.pvz. su cx65 eina uplodint nuo kaskurios sw versijos.o su nokia 7610 per orginalia narsiklia neina ,o atidarai tarkim per opera eini i web puslapi ir viskas susiuplodina tagi lengviausia butu usiregistruot www.uzeik.com ten lengva viskas lt kalba
kaip toki dalika padarit?principas kaip web puslapiu...turetu but
Įrašyta: Kovas 31, 2007, 21:21nu tika isbandziau nors ir seniau dauk sikiu esu uplodines vat suplodina is telefo http://wapamp.com/users7/0bronius69/images/Live.gif

viskas puikiai veikia su k750@w800  ;D

xXShadow:

Uploadinimas per wap senas dalykas, pwz as su c75 galiu per wap uploadint iki 100kb, per wen.ru galima uploadint jei kam reikia.:D

sladex:

jeigu kazkam reikia tai galiu sukurti uploaderi, bishki programeris esu  :laugh: ir padaryt kad belekiek butu galima uploadinti be limitu jokiu.

Puslapiai: << < (3/3)

Eiti į pilną versiją