Ne į temą > Filmai
Kino klasika
<< < (2/4) > >>
winci:
Klasika (nebūtinai seni filmai, kaip aš ją suprantu :) ) :
Visos trys Matricos - Matrix (1999), Matrix Reloaded (2003), Matrix Revolutions (2003);
Pirmi 2 Krikštatėviai (The Godfather (1972), The Godfather: Part II (1974) );
Skrydis virš gegutės lizdo - One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975);
12 piktų vyrų - 12 Angry Men (1957);
Geri vyrukai - Goodfellas (1990);
Dievų miestas - Cidade de Deus (2002);
Paprasti įtariamieji - The Usual Suspects (1994);
Amerikietiška X istorija - American History X (1998);
Gelbstint eilinį Rajeną - Saving Private Ryan (1998);
Viskas ramu vakarų fronte - All Quiet on the Western Front (1930);
Na aišku yra dar daug gerų filmų ir be šių - paskutiniu metu peržiūrėjau visus 50 filmų kuriuose vaidina NICOLAS CAGE - man jis mėgstamiausias aktorius. Absoliuti dauguma filmų labai patiko, na o keli patiko :)
MantasST:
Pagaliau, bent vienam forume pamačiau, kad kažkam, be manęs patiktų Matricos trilogija :) Aš tai tiek kartų matęs, kad atsimenu visų trijų dalių didžiąją dalį dialogų atmintinai :D na jei prie matricos, tai dar The Animatrix papildytų šį sąrašą. Tikras meno kūrinys :D . O kas prie klasikos... Tikrai patiko filmas The Fifth Element (Penktasis elementas). Iš senesnių daugiau kaip ir nieko nežiūriu, šiaip labai daug patikusių filmų yra naujų. Pagrinde žiūriu su aktorium Shia Labeouf(tikras talentas, mano mėgstamiausias aktorius). Na bet nenukrypstam nuo temos :)
winci:
Tai ir aš Matricą (pirmąją) jau žiūrėjau apie 20 kartų - mano moteris juokiasi jau iš manęs - sako : "Per teliką rodys Matricą - vėl žiūrėsi? O gal prieš tai pažiūrėk per DVD, kad galėtum paskui dialogus tiksliau kartoti ir kiek kas šovinių iššovė pasakyti". 2 ir 3 Matricas žiūrėjau šiek tiek mažiau kartų ... ;D
...Grįžtant prie temos---Be to ir LORD OF THE RINGS visos trys dalys neblogos - kai žiūri jas per gerą teliką, su geru garsu. Įsitaisiau neblogą teliką, tik garsas kol kas toks su trūkumais - teliko garsas+Samsung MAX 960+ Creative T300 - hibridą tokį pasigaminau, bet skamba pusėtinai. :-X
Gallardo:

--- Citata iš: winci  Sausio 13, 2009, 22:18 ---Viskas ramu vakarų fronte - All Quiet on the Western Front (1930);

--- Baigti citatą ---
O vakarų fronte nieko naujo 1975m nematęs? Nes yra 1930m nespalvotas ir 1979 spalvotas.  Jei matęs gal galėtum palygint kuris geresnis ?
YOO:
iš rusiškų be legendinio šūriko man dar žiauriai patinka Ivanas Vasiljevičius keičia profesija na ir siaubo klasika Baubas
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją