Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: Flash meniu įkėlimas ir temos pritaikymas
Shotas:
kame beda? viska padarau gerai.tema pasikeicia bet iconos lieka tokios pacios... ka daryt?
Wyshniukas:
--- Citata iš: owizzz Balandžio 05, 2008, 19:37 ---nelabai ka suprantu nuo :
Temos pritaikymas rodyt pasirinktą flash meniu
kam ten dar daryt? :)
--- Baigti citatą ---
Reikia ne screenshot'us žiūrėt, o skaityt dar plius. Jeigu nesupratai pirmą kartą, skaitai antrą ir t.t. Jeigu tau šitas būdas nesuprantamas, luktelk kokį pusvalandį, atnaujinsiu kaip daryt su SETT 2.0 versija.
--- Citata iš: Shotas Balandžio 05, 2008, 19:52 ---kame beda? viska padarau gerai.tema pasikeicia bet iconos lieka tokios pacios... ka daryt?
--- Baigti citatą ---
Padarai failų patikriną ar įrašyti į telefoną? Kai nurodai flash meniu pavadinimą, nepridedi .swf galunės kartais? Įsitikinęs kad tavo tema ir flash meniu jau nėra pritaikyti vienas kitams? Yra atvejų kad jei pritaikyti, tai tada neveikia, nes tiesiog sugadinamas failas yra.
Kaip jau minėjau, tuoj bus naujas aprašymas, galėsit eksperimentuot. Man viskas gaunasi iš pirmo karto, todėl nesuprantu kodėl jums, nes viską darai identiškai ką esu parašęs.
Shotas:
gal galetum prisegti flash tema su kuria tau iseina? :laugh:
Wyshniukas:
--- Citata iš: Shotas Balandžio 05, 2008, 20:26 ---gal galetum prisegti flash tema su kuria tau iseina? :laugh:
--- Baigti citatą ---
Na man su visom išeina, beto, pas mane W200 šią minutę, tai ekrano rezoliucijos skiriasi. Štai vieną greitą iš atsitiktinai pasirinktų failų padariau (failai iš www.topse.ru), yra tema ir tpa.zip įrašyt į telefoną, prisegu žemiau.
Shotas:
viskas ok tik iconos nepasikeicia :'( :'(