Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: Flash meniu įkėlimas ir temos pritaikymas
Wyshniukas:
--- Citata iš: zazalas Liepos 26, 2008, 17:52 ---o ikonos turetu irgi pasikeist ant w200i? nes man nesikeicia
--- Baigti citatą ---
Na aš pats išbandžiau su W200, tai galiu patvirtinti kad pasikeičia.
Chezzy:
[PROBLEMA IŠSPRĘSTA]
Sveiki. Iškilo man problemėlė...su SET2L programa dirbant telefonas prisijungia puikiai, viskas veikia gerai iki vienos vietos...Paspaudus FLASH iš pradžių kraunasi gerai, tačiau vėliau užstringa.Paveikslėlyje matysite kurioje vietoje ir ką rašo. Gal galit padėt išspręst problemą?
Paveikslėlis --> http://www.ipix.lt/images/74821458.jpg
[PROBLEMA IŠSPRĘSTA]
Tačiau iškilo nauja problema...Keliant patcha i tel kai rašo laikyti C ir prijungti kabelį, tai man taip padarius programoje rašo "Trying to launch embedded bootloader..." ir telefone įsijungia failų tvarkyklė(failų perkėlimui), o pach'inimo procesas nutruksta. Kodėl taip yra gal kas žinote?
carteris:
ar tinka flash temos k750i ericssonui? visaip bandau padaryt bet neiseina raso: flashing only supported for RED CID49 phones ! kazkas tokio,padekit...
smiriukas:
--- Citata iš: carteris Rugpjūčio 19, 2008, 13:36 ---ar tinka flash temos k750i ericssonui? visaip bandau padaryt bet neiseina raso: flashing only supported for RED CID49 phones ! kazkas tokio,padekit...
--- Baigti citatą ---
K750/W800 netinka flash temos.
Wyshniukas:
--- Citata iš: Chezzy Rugpjūčio 18, 2008, 17:45 ---Tačiau iškilo nauja problema...Keliant patcha i tel kai rašo laikyti C ir prijungti kabelį, tai man taip padarius programoje rašo "Trying to launch embedded bootloader..." ir telefone įsijungia failų tvarkyklė(failų perkėlimui), o pach'inimo procesas nutruksta. Kodėl taip yra gal kas žinote?
--- Baigti citatą ---
Blogai laikomas C mygtukas arba tvarkyklės UFD nereaguoja...nes pagal idėją telefonas neturi įsijungti ir programa turėtų dirbti su išjungtu telefonu.