Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

Instrukcija: Flash meniu įkėlimas ir temos pritaikymas

Puslapiai: << < (11/17) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: defay  Rugpjūčio 31, 2008, 23:38 ---koks apytikslus laukimo laikas ? nes laukiu laukiu ir nieko. o kai tel isjungtas kompas ikisus kabeli telefo net nepagauna ir pats tel nereguoja. :/

--- Baigti citatą ---

Tu čia pirma kartą taip žaidi su tokiais dalykais? USB Flash Driver įsirašęs? Koks modelis pas tave?

defay:

Taip, pirma karta. USB flash driver? Neirases.. o kur man ji gauti ? Turejo but kabelio diske ? Taip. ten kazkas yra (neesu isitikines ar USB Flash driver), taciau per instaliacija praso modelio. o mano nera. Mano modelis SE w580. kabelis pas mane DCU-60.

Wyshniukas:

--- Citata iš: defay  Rugsėjo 01, 2008, 08:45 ---Taip, pirma karta. USB flash driver? Neirases.. o kur man ji gauti ? Turejo but kabelio diske ? Taip. ten kazkas yra (neesu isitikines ar USB Flash driver), taciau per instaliacija praso modelio. o mano nera. Mano modelis SE w580. kabelis pas mane DCU-60.

--- Baigti citatą ---

Reikalingi failai:

* USB Flash Driver
USB Flash Device sutvarkymas:

* Parsisiunčiam reikalingą driver'į ir išarchyvuojam (išarchyvuos į C:\USBFlashDriver)
* Išjungiam telefoną, laikydami "C" mygtuką prijungiam kabelį. Windows suras naują hardware "USB Flash Device".
* Naujame atsidariusiam lange, spaudžiam "No, not this time", tada renkamės "advanced" ir nurodom direktoriją "C:\UsbFlashDriver".
* Jeigu Windows parodys dar vieną lentelę su pasirinkimai, spauskite "Continue Anyway". Baigus įdiegimui, Windows apie tai praneš.
Bet turint omeny kad pas tave W580, SET2L gali nedirbti jeigu tavo telefono CID'as bus 53. Tada reikės naudoti FAR su JDFlasher.

defay:

"Išjungiam telefoną, laikydami "C" mygtuką prijungiam kabelį. Windows suras naują hardware "USB Flash Device"."

USBFlasher TIK isarchyvuoti i C:/ ir viskas ?

Ta C mygtuka laikyti tiesiog belekur ? nuleisti visas programas, laykyti C mygtuka klavieturoje ir prijungti kabeli ?

Tai pdarant niekas nereguoja...

Ir kaip suzinoti ta CID'a. Gal gali tiksliau kas per FAR (Far manager?) ir JDFlasher ?

owizzz:

gal kas paidare, kad skaitytu flash temas? :) butu neblogai... :)

Puslapiai: << < (11/17) > >>

Eiti į pilną versiją