Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: Flash meniu įkėlimas ir temos pritaikymas
Wyshniukas:
--- Citata iš: kesukas Kovo 27, 2009, 23:08 ---Puiki tema tik gaila kad žemiau esantys paveiksliukai nesutvarkyti galėtut sutvarkyti? ;) Kad juos rodytų, nes man praverstų šis tutorial.
--- Baigti citatą ---
Pasistengsiu per savaitgalį sutvarkyt.
kesukas:
Tiek jau to pasidariau iš pirmo karto nors ir nematydamas, bet supratau viską na nebent dėl kitų žmonių gali įdėti ;)
Dėkui dėl šio tutorial labai geras dabar bus ką veikti ryt užsiimsiu flash temų kūrimu. Beje pastebėjau kad telefonas pradėjo laginti, nes ne vieną flash temą įsidiegęs esu tad man kilo mintis jei aš dėčiau *.swf failus į atminties kortelę? Ar kaip nors išeitų kad telefono programa paimtų tuos *.swf failus iš atminties kortelės ir veiktų man flash menių?
smiriukas:
Na čia šitą dalyką nebent patch pagalba pasidarytum (žinoma, jeigu toks yra sukurtas tavo modeliui)..
motomanas1:
Tikrai tokiu patch'u nk nekuria nes nera reikalo...tlf lagina todel, kad sfw failas apkrauna tlf. branduoli. Tad jeigu tu ikeltum juos i atminties k. Tau nk neduotu. Be to gali pacia tema kelti i m2;)
kesukas:
Tai jo dėl *.thm failų juos ir keliu į atminties kortelę. O dėl patch tai sakė yra toks pach'as jau vakar klausinėjau tik dar pacho neradau, bet manau topse svetainėje rasiu ;)) bet jei sakot kad lagins tai gal net ir neverta ;)))