Ne į temą > Kita |
Reikia pakvietimo į tracker'į, kas padės? |
<< < (14/15) > >> |
benderis007:
gal kas turi linkomanijos pakvietima ? ar koky kitoky pakvietima ?> pats asmeniskai tik naudoju torrent.lt jei kas neturi pakvietimo i torrent.lt atsiusiu jum bet ir jus man koky pakvietima atsiuskit na suprantat apsikeisim pakvietimais... duok savo el. pasta atsiusiu , o man siusk pakvietima kita i ( benderis @blog .lt ) o gal kas turi baltic tracker pakvietimu atliekamu ??? Įrašyta: Vasaris 07, 2010, 01:48dekui uz baltic tracker pakvietima. |
benderis007:
Gal kas turi linkomanijos pakvietima ? siusk benderis@ blog.lt uz jei kas neturi atsiusiu torrent.lt pakvietima... |
samsamot:
Keisčiau pakvietimą man, bitmanija.net , o aš jums torrent.lt :) Atsiuskit į samsamot@ gmail.com parašykit savo el.pasta ir atsiusiu jums tik aišku duokit kurio nenaudojot prieš užbaninant jus torrent.lt ar panašiai geriausiai naujas ir kad nebūtų one.lt nes į ji neleidžia siust :D |
foxass:
gal koks dede gal duot linkomanijos pakvietima? =] |
esnyper:
--- Citata iš: foxass Kovo 11, 2010, 22:55 ---gal koks dede gal duot linkomanijos pakvietima? =] --- Baigti citatą --- Patvirtinimo laiškas buvo nusiųstas Jūsų nurodytu adresu *taisykles*). Prieš pradėdami naudotis savo sąskaita, Jums reikia nueiti į adresą nurodytą laiške, kad aktyvuotumėte savo sąskaitą. Jei Jūs to nepadarysite, sąskaita, bus ištrinta po kelių dienų. Spauskite ČIA Jei norite pakviesti dar ką nors. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |