Ne į temą > Kita
Reikia pakvietimo į tracker'į, kas padės?
<< < (14/15) > >>
benderis007:
gal kas turi linkomanijos pakvietima ? ar koky kitoky pakvietima ?> pats asmeniskai tik naudoju torrent.lt  jei kas neturi pakvietimo i torrent.lt atsiusiu jum bet ir jus man koky pakvietima atsiuskit na suprantat apsikeisim pakvietimais... duok savo el. pasta atsiusiu , o man siusk pakvietima  kita i  ( benderis @blog .lt ) o  gal kas turi baltic tracker pakvietimu atliekamu ???
Įrašyta: Vasaris 07, 2010, 01:48dekui uz baltic tracker pakvietima.
benderis007:
Gal kas turi linkomanijos pakvietima ? siusk benderis@ blog.lt uz jei kas neturi atsiusiu torrent.lt pakvietima...
samsamot:
Keisčiau pakvietimą man, bitmanija.net , o aš jums torrent.lt :) Atsiuskit į samsamot@ gmail.com parašykit savo el.pasta ir atsiusiu jums tik aišku duokit kurio nenaudojot prieš užbaninant jus torrent.lt ar panašiai geriausiai naujas ir kad nebūtų one.lt nes į ji neleidžia siust :D
foxass:
gal koks dede gal duot linkomanijos pakvietima? =]
esnyper:

--- Citata iš: foxass  Kovo 11, 2010, 22:55 ---gal koks dede gal duot linkomanijos pakvietima? =]

--- Baigti citatą ---
Patvirtinimo laiškas buvo nusiųstas Jūsų nurodytu adresu *taisykles*). Prieš pradėdami naudotis savo sąskaita, Jums reikia nueiti į adresą nurodytą laiške, kad aktyvuotumėte savo sąskaitą. Jei Jūs to nepadarysite, sąskaita, bus ištrinta po kelių dienų. Spauskite ČIA  Jei norite pakviesti dar ką nors.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją